13 ergenlikten sesim ince yılın icadı ödülü için teşekkür ederim ankaranın neresindensin biz geçen sene ordaydık Babamın tain i çıktıÇok büyük icatGerçekten yılın ödülünü arkadaşa veriyoruz
Büyük icatlar varken bu
@KomutUstası
Bu arada yaşın kaç?
Ergenlik styla13 ergenlikten sesim ince yılın icadı ödülü için teşekkür ederim ankaranın neresindensin biz geçen sene ordaydık Babamın tain i çıktı
yakınmışız 4.anajet üstü komutanlığı like ve yorum atsana ilk like ve yorumumu alıyımErgenlik styla[DOUBLEPOST=1430853009,1430852979][/DOUBLEPOST]Kızılay .
Anlamadım?yakınmışız 4.anajet üstü komutanlığı like ve yorum atsana ilk like ve yorumumu alıyım
genetorör ne ve ben yapmadım alıntı yazıyor ben mc oynamıyom çok lol flnİlk icadın için iyi diyebilmek isterdim ama senin bu yaptığını çoğu redstonecu direk generator kullanarak yapıyor. Kendini geliştirmelisin mesela yanına 3 blok yaklaşınca 10 tane küçük zombi spawnlasın vs. böyle bir şey yapabilirsin. Yoksa bu yaptığın![]()
minecraft daha çok ama buildBir şemsiye tamircisi, yazmış olduğu şiirleri incelemesi için Shakespeare’e gönderdiğinde yazarın verdiği cevap ;
'' Dostum siz şemsiye yapın,
hep şemsiye yapın,
sadece şemsiye yapın.''
Bende sana şunu diyorum.
Sen lol oyna
sadece lol oyna
O zaman senin yerin küp sanatı. Ve bu arada redstonela- komutla uğraşmak istersen kaliteli bi şey yapıp paylaşminecraft daha çok ama build
bi fikir ver ya aklımda varda score board yapıp öldünde yanda ölme 1 kil 1 fln çıkcak ama yapamıyomO zaman senin yerin küp sanatı. Ve bu arada redstonela- komutla uğraşmak istersen kaliteli bi şey yapıp paylaş
Dediğim gibi çalış, youtubedan çokca video izle sonra icat yapbi fikir ver ya aklımda varda score board yapıp öldünde yanda ölme 1 kil 1 fln çıkcak ama yapamıyom