[Aktif / 1.7.2] Mirana Gaming / LAPİS EKLENDİ-Cekilis-Alımlar-Boss-Moba Donusme-Takas-Faction-Kelle

Nexos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim anlamıyorsun sanırım benim yazdığım yazıda para pluginindeki bir sorundu. Ve ayrıca clear lagı silin demiyorum. Onla ilgili sorunum oldu ve siz buna karşı hiçbir şey yapmadınız gerçekten iyi bir server olmak için daha çok yolunuz var. İlk olarak oyuncuların dedikleriyle ilgilenmeniz bu kadar bunu başarın diğerine geçelim. :)

Utho

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim anlamıyorsun sanırım benim yazdığım yazıda para pluginindeki bir sorundu. Ve ayrıca clear lagı silin demiyorum. Onla ilgili sorunum oldu ve siz buna karşı hiçbir şey yapmadınız gerçekten iyi bir server olmak için daha çok zamanınız var. İlk olarak oyuncuların dediklerini cevaplamalısınız bu kadar bunu başarın diğerine geçelim. :)
TM da rehbersin para sorunu oldu nasil cozucen bide bazi rehberler haddini bilmiyor ilgilenecegiz :-)

Nexos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlgilenin ayrıca pluginlerle uğraşan kimse mi yok ? Jobs plugini üzerindeki bazı değerleri arttıracaksınız o kadar. Şu anda 0,5 1,0 en ideğalı bence.

Utho

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlgilenin ayrıca pluginlerle uğraşan kimse mi yok ? Jobs plugini üzerindeki bazı değerleri arttıracaksınız o kadar. Şu anda 0,5 1,0 en ideğalı bence.
Tüm sorunlarını bize söyle şu şekide:
1-Sorun
2-Sorun
Böyle söyle biz bakıma gireceğiz o zaman tüm hataları ve pluginleri editlicez.
[DOUBLEPOST=1394021944,1393999037][/DOUBLEPOST]Güncel !

Nexos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1-Jobs pluginindeki 0,5 lik değerleri 1,0 yapabilirsiniz.
2-Marketteki itemlerin fiyatlarını bir gözden geçirseniz iyi olur.
3-Survival Games plugini eklenebilir.
Bana özel mesaj olarak tüm pluginlerin listesini atarsan sevinirim eksikleri size daha rahat söylerim.

Utho

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-Jobs pluginindeki 0,5 lik değerleri 1,0 yapabilirsiniz.
2-Marketteki itemlerin fiyatlarını bir gözden geçirseniz iyi olur.
3-Survival Games plugini eklenebilir.
Bana özel mesaj olarak tüm pluginlerin listesini atarsan sevinirim eksikleri size daha rahat söylerim.
Zaten SG-Quest-minigames-epic-boss yüklenicek. Jobs u da halledicez.[DOUBLEPOST=1394082451,1394082420][/DOUBLEPOST]
Online sayisi cokk az

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
Bakımdayız Bomba Gibi Geri Dönücez ![DOUBLEPOST=1394121083][/DOUBLEPOST]GÜNCEL ![DOUBLEPOST=1394201188][/DOUBLEPOST]GÜNCEL ![DOUBLEPOST=1394370817][/DOUBLEPOST]Güncel !