Commando167
Yeni Doğmuş
- En iyi cevaplar
- 0
İçerik SearchTR tarafından kaldırıldı
Moderatör tarafından düzenlendi:
seninle ilgili bi kısım bulundugunu sanmıyorum.Konudan benim tanıtım yazılarımın silinmesini rica ediyorum.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://forum.gamer.com.tr/konu/turkserverx-factions-Çağı-başlatan-server-1-7-2.176469/seninle ilgili bi kısım bulundugunu sanmıyorum.
]![]()
• Serverlerimizin tamamen sizin önerilerinizle ve geliştirmesiyle oluşması
• Serverimizin kalite anlayışı yaş göz adrı edilerek saygı çerçevisinin kalite oluşturması
• Yönetimin sizlerin hizmetinde olması, yönetimin sizin isteklerin doğrultusunda hizmet etmesi
• Önce oyuncu memnuniyeti göz önünde bulundurulması
• Tamamiyle içli dışlı olurcasına arkadaşcasına, aileymiş gibi birer oyun keyfi sürmeye çalışmak
• Yönetim kurulunun dahi alımlar yapılırken belirli bir sınavdan geçmesi ve bilgi sahibi olması
• Eğlence konusunda serverde olucak birçok yenilik
• Özel etkinlikler vs.
@ Bizi Baskaslarından Ayıran Özelliklerimiz@
Sanıyorum ki gerçekten yokmuş• Serverlerimizin tamamen sizin önerilerinizle ve geliştirmesiyle oluşması
• Serverimizin kalite anlayışı yaş göz adrı edilerek saygı çerçevisinin kalite oluşturması
• Yönetimin sizlerin hizmetinde olması, yönetimin sizin isteklerin doğrultusunda hizmet etmesi
• Önce oyuncu memnuniyeti göz önünde bulundurulması
• Tamamiyle içli dışlı olurcasına arkadaşcasına, aileymiş gibi birer oyun keyfi sürmeye çalışmak
• Yönetim kurulunun dahi alımlar yapılırken belirli bir sınavdan geçmesi ve bilgi sahibi olması
• Özel Eventlerimiz vs.
• Serverimizde eşitliğin söz konusu olması
• Küfür hakaret saygısızlık sonucu ilgili rehberlerin bulunması
• Oyuncularımızın Memnuniyeti Sayesinde Tarafımızca Gelişme Gösterilmesi
Sizden Alıntı Degil Kesinlikle...https://forum.gamer.com.tr/konu/turkserverx-factions-Çağı-başlatan-server-1-7-2.176469/
Sanıyorum ki gerçekten yokmuş
Basbayağı alıntıyı görüp inkar edip düzeltirim diyorsunuz...Sizden Alıntı Degil Kesinlikle...
Lakin Hesabı Tek Ben Kullanmıyorum Bi Bos Zamanımda Düzeltecegim uyarınız ıcın tesekkurler
Alıntı Değil Kardesim Kanıtlamamı istersen skype:metafor-17Basbayağı alıntıyı görüp inkar edip düzeltirim diyorsunuz...
Hemen hemen kaldırıyorsunuz yazıyıAlıntı Değil Kardesim Kanıtlamamı istersen skype:metafor-17