<<AveraL>>
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Serveri açmıcakmısınız ya
Açın serveride gezelim şu alamut'u çok merak ediyorum . İçini gezip görmek lazım 
Ege sağın videosunda görürsünüz artık açmamıza gerek yokServeri açmıcakmısınız yaAçın serveride gezelim şu alamut'u çok merak ediyorum . İçini gezip görmek lazım
![]()
Son hali acayip güzel oldu (heyecanlanın birazServeri açmıcakmısınız yaAçın serveride gezelim şu alamut'u çok merak ediyorum . İçini gezip görmek lazım
![]()
Dediğimiz gibi bu yarısı sadece daha yeni tamamlayabildik yapıyı yakında güncellenirTaryo dövme ama olmamış sanki ya ?
Sıradan kaçmış size göre
Sen sus, senin ismin taryo muDediğimiz gibi bu yarısı sadece daha yeni tamamlayabildik yapıyı yakında güncellenir![]()
Sıradan kaçmış size göre bu kısma cevap verme hakkım bulunuyor sanırımSen sus, senin ismin taryo mu
Laf yetiştirme bana, nasıl söz o öyle.Sıradan kaçmış size göre bu kısma cevap verme hakkım bulunuyor sanırım![]()
Tamam abiLaf yetiştirme bana, nasıl söz o öyle.
Skype' gel oradan dövecem
Alamut kalesi daha iyi nasıl yapılsın?Taryo dövme ama olmamış sanki ya ?
Sıradan kaçmış size göre
Hacı, alamut kalesi bildiğin epik.Alamut kalesi daha iyi nasıl yapılsın?
Resimde küçük gözüyor ama 230 blok yükseklikte adaya bıraktık kalan kısmı bysHacı, alamut kalesi bildiğin epik.
Çok çok büyük, aşırı büyük hemde.
Ben diyorum ki heme küçük olmuş (%50 olsa bile küçük) hemde küçüklüğüne göre detaysız kalmış
Hadi bys