BlackiePie
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Tek hayır oyu veren benmiyim ya 
Bak sen şunu anlayamadın, harita mc sınırında yani istesek de daha büyük yapamıyoruz.Tek hayır oyu veren benmiyim ya![]()
Hayır bebeğim, Boyunda değil, enine kısa olmuş. Zaten alamut kalesi o kadar yüksekte değil :FBak sen şunu anlayamadın, harita mc sınırında yani istesek de daha büyük yapamıyoruz.
Uçan şehir olduğu içunHayır bebeğim, Boyunda değil, enine kısa olmuş. Zaten alamut kalesi o kadar yüksekte değil :F
Teşekkür ederiz, özel gösterim olarak katılıyoruz.Süper Olmuş Büyük İhtimalle Yine 1.siniz.
Siz insanmısınız ya.Teşekkür ederiz, özel gösterim olarak katılıyoruz.
Eski resimler, yeni resimlerle değiştirilmiştir.
İyi forumlar!
Sağol çok teşekkürlerMükkemmel!
Teşekkür ederim tüm takım arkadaşlarım adınaSizin adiniza gerçekten çok sevindim başarılarınızın devamını dilerim. (İyi Bir BT Takimi Oldugunuz Buradan Belli Oluyor.)
Teşekkür ederim tüm takım arkadaşlarım adına[DOUBLEPOST=1405548354,1405505538][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar yeni cinematic geldi :3
Şaka ya şaka, darılmayın hemen. Yapı cidden muhteşem. İroni geçiyordum sadece :F Şu Suru beğenmedim sadece. Başka laf yok !
Surları ben de beğenmedim D:Şaka ya şaka, darılmayın hemen. Yapı cidden muhteşem. İroni geçiyordum sadece :F Şu Suru beğenmedim sadece. Başka laf yok !