Alcarian HUB l RoninBT

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhabalar

Bugün sizlere yaz sezonunu açmak için yaptığımız orta büyüklükte bir HUB spawnı sunacağım.HUB'da bir çoğunun tersine büyüklük yerine Detaylara dikkat ettik.Büyük olmamasına karşın gayet ferah.Fotoğraflar da detaylar çok net gözükmese de HUB ile ilgilenen olursa tabikide göstericeğim.Eğer HUB ile ilgileniyorsanız Skype/Rylecls75.HUB'u almak istiyorsanız yine Skype/Rylecls75.

Emeği Geçenler:
-Rylecls75
-Tario76
-JusticeWhips
-Glyphl and MegaPlay(Mehrali) :D

Fotoğraflar:

Fotoğraf Çekmekte pek iyi değilimdir.

Konuya baktığınız ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Arkadaşlar Renklere pek takılmayn onların hepsi değiştirilebilir isteğe göre :D.Ve Biraz sonra Ortasını tekrar editleyip sunucaz.

Son düzenleme:

Dottie82

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O kaleye o zeminin çok düz kaldığını düşünüyorum ama mükemmel bir çalışma olmuş, elinize sağlık :p

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Tebrikler , iyi bir spawn olmuş gerçekten başarılarınızı devamını dilerim!

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nekadar güzel detay olursa olsun ben beğenemedim, 4/1 çalışma. Aynı düzende işlemiş hep. Hatta 8/1.
Hypixel Mineplex spawnı gibi ortaya karışık little little yapsanız daha güzel olur. Yetenek var hacı sizde.
Bu çalışmanın konusu Farklı zaten onu da başka zaman yaparız.Çalışma daha bitmedi zaten biraz dah değişicek.

ErinyJexeld

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kusura bakmayın ama daha iyi bir kapasiteye sahipken böyle yapılar yapmanız bence saçma bunlarla yetinmeyin ben böyle düşünüyorum.Beğenmedim.

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kusura bakmayın ama daha iyi bir kapasiteye sahipken böyle yapılar yapmanız bence saçma bunlarla yetinmeyin ben böyle düşünüyorum.Beğenmedim.
Yapı değiştirildi buna yorum atmayın şimdilik/Fotoğraflar Yenilenmiştir Binanın bazı yerleri değiştirildi

Son düzenleme: