Fiyat Fiyat FFFİİİİYAT?
2 Tane ronnin mapi var zaten..
Belki 3.süde olabilir..Tabi Fiyata bağlı.Öncekiler epey pahalıydı..BUYUK 50 KUCK 20 FALANDI..
Bu sadece Dönemi açmak için yapılmış birkaç satlik bir HUB bunu yazınki Yapılarımızda konuşalımEski yapılarınız cidden kaliteliydi, fakat artık çoğu eskisi gibi değil *
Nasıl bir cümle oldu bu* anladın sanırım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bana göre asıl dönemi açmak için bundan kat kat iyi bir yapıt yapmanız gerekiyordu.Bunca kişi sadece küçücük bir hub spawnı içinmi uğraştı? dedigim gibi daha iyi bir yapı beklerdim bu ekipten.Bu sadece Dönemi açmak için yapılmış birkaç satlik bir HUB bunu yazınki Yapılarımızda konuşalım![]()
Taryo api ve ben yapıyı 2 saatte mola vere vere bitirdik.Uzatma küçük şeyler için tartışmaya gerek yok.Bunlar çıtır çerez işler konuda kibar olmaya çalışıyorum beni bilen bilir.Orda yapanlar değil Emeği geçenler yazıyor bide bunu da ekliyim dikkat edene.Bana göre asıl dönemi açmak için bundan kat kat iyi bir yapıt yapmanız gerekiyordu.Bunca kişi sadece küçücük bir hub spawnı içinmi uğraştı? dedigim gibi daha iyi bir yapı beklerdim bu ekipten.
ben yokum çünkü xDEski yapılarınız cidden kaliteliydi, fakat artık çoğu eskisi gibi değil *
Nasıl bir cümle oldu bu* anladın sanırım
Sent from my iPhone using Tapatalk
Komikmişben yokum çünkü xD
ben ciddiyimKomikmiş![]()