Alcarian HUB l RoninBT

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Harika... :o
RoninBT ortalıktan kayboldu sanmıştım, ama bu dönüş için çok iyi bir başlangıç! Devamını bekleriz. :)

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Fiyat Fiyat FFFİİİİYAT?
2 Tane ronnin mapi var zaten..
Belki 3.süde olabilir..Tabi Fiyata bağlı.Öncekiler epey pahalıydı.. -_- BUYUK 50 KUCK 20 FALANDI..

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence (zemin işi bozmuş o kaleye o zemin çok düz olmuş ama zemini görmezden gelirsem) muhteşem!

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eski yapılarınız cidden kaliteliydi, fakat artık çoğu eskisi gibi değil *
Nasıl bir cümle oldu bu :(* anladın sanırım :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

ErinyJexeld

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu sadece Dönemi açmak için yapılmış birkaç satlik bir HUB bunu yazınki Yapılarımızda konuşalım :)
Bana göre asıl dönemi açmak için bundan kat kat iyi bir yapıt yapmanız gerekiyordu.Bunca kişi sadece küçücük bir hub spawnı içinmi uğraştı? dedigim gibi daha iyi bir yapı beklerdim bu ekipten.

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana göre asıl dönemi açmak için bundan kat kat iyi bir yapıt yapmanız gerekiyordu.Bunca kişi sadece küçücük bir hub spawnı içinmi uğraştı? dedigim gibi daha iyi bir yapı beklerdim bu ekipten.
Taryo api ve ben yapıyı 2 saatte mola vere vere bitirdik.Uzatma küçük şeyler için tartışmaya gerek yok.Bunlar çıtır çerez işler konuda kibar olmaya çalışıyorum beni bilen bilir.Orda yapanlar değil Emeği geçenler yazıyor bide bunu da ekliyim dikkat edene.