- En iyi cevaplar
- 0
öyle bir şey yapamazsınız. Sunucunun sizin olması lazım.beni yanlis anladiniz benim bitane linux tabanli normal wep sitemvar o wep sitesine bukkit server eklemek istiyorum örn olarak
site.com/minecraft
öyle bir şey yapamazsınız. Sunucunun sizin olması lazım.beni yanlis anladiniz benim bitane linux tabanli normal wep sitemvar o wep sitesine bukkit server eklemek istiyorum örn olarak
site.com/minecraft
hmm pekiya yillik almak istersen nekadara alabilirim en ucuz ? yillik verebilecegim para 50 tl
Linuz işletim sistemli VPS sunucular bunlarabicim iyide vps alacam ama hepsi linux için
ne alaka acaba?arkadaş biz beleşe oynamak istiroruz bu sitede premium hesabı olan kaç kişi vardır?
tabiiki yapılmıyor. Bir sunucu almanız lazım yapmak içinYa parasız yapılmıyormu ?
Almanya Lokasyon Olunca Sunucu Almanyada Barınıyor Almanca falan olmuyor. Türkiye Lokasyon sunucumuz stokta yok maalesef.almanya lokasyonlu server olursa server almancamı oluyo bu arada türkiye vps sunucu yok alacamda
CentOS güncel bir linux işletim sistemidir ve Minecraft serverlarında en iyi performans CentOS Sunuculardadır.CentOS iyi güzelde işletim sistemleri gelişti artık değiştirmelisiniz.