Alfa ile Sorgulama 3 (+15)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Elder Scroll diyince Alduin niye olmak zorunda.. Daha beteri var Oblivion Krizi.. :D
Ama Alduin dünyayı yok edicek o yüzden dedim yoksa Oblivion krizini biliyorum ya :D[DOUBLEPOST=1409135861,1409135696][/DOUBLEPOST]Aslında Elder Scroll'da tutturmuşlar bir Ejderdoğan diye ama kimsenin haberi yok Elder Scroll 6 da Sincapdoğan gelicek tüm dünyayı FUS RO FINDIK sedası ile koruyacak :D

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen bunu kanıtlayamazsın beyninin bir sınırı var Allah bu dünyada ki hiçbir şeye benzemez hadi düşün bakalım Allah neye benziyor bulabilir misin bu sorunun cevabını hayır bulamazsın çünkü beyninin bir sınırı var Allah'ı kanıtlamak da neymiş ya bunca kitap var bunca mucize varken sen daha neyi kanıtlamaya çalışıyorsun senin yapman gereken inanmak kanıtlamak değil Allah zaten mucizeleri ile sana varlığını gösteriyor.[DOUBLEPOST=1409132904,1409132551][/DOUBLEPOST]Ayrıca kanıt istiyorsan buyur kanıt

Peygamber efendimize gittği bir yerde insanlar Allah ayı ikiye bölerse inanırız demişlerdi bu çatlak o ayete kanıt olarak gösteriliyor

Allah'ın neye benzediğini tabi ki bulamam. Ama varlığını kanıtlayabiliriz.

Bak ben söylentilere ya da son zamanlarda yazılmış Kuran'a bakmam. Neye bakarım biliyor musun ? Gidip en eski Kuran'ı bulur ve ne yazdığına bakarım, tarihi araştırırım. Çünkü bu tip mucizeler sonradan uydurulmuş olabilir. Sonuçta o aydaki çatlaklar bazen çıplak gözle bile görülebiliyor. Ki bazı uygarlıklar astronomi alanında gelişmiştide.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yukarıda verdiğim linkteki gibi birçok teori var.

Senin söylediğinde doğru olabilir. Belki gerçekten Allah vardır. Fakat gösterdiğin kanıtı 100% doğrulamak için ilk Kuran'a bakmak gerekiyor.(Yoksa Kuzey Kore'de ki insanlar gibi herşeye inanalım mı ?) Gerçi onlar bile Ay'da ki çatlağı görüp bunu uydurmuş olabilir. Neden olmasın ? (Araplardan bahsediyorum.)

Son düzenleme:

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte kendi kendime zaten bu soruları soruyorum sürekli. Sonuç olarak bir yaratıcı olmalı diyorum ve bir başka soru geliyor. "Yaratanı kim yarattı ?" şimdi bana o doğurmamış ve doğmamıştır demeyin, bunların hepsini biliyorum. :)

Acı göreceli bir kavram, tabii sen bunca iyiliği yanmamak için yapıyorsun değil mi ? Ben ise sadece insanların ihtiyacı olduğu için yapıyorum. Yani Tanrı varsa ve cehennemde varsa varsın yanayım. :)

Mucizelere inanmıyorum, herhangi bir çatlak olabilir bu. Tamamen çekim açısıyla alakalı ve daha uzun olduğunu da sanmıyorum. Yani sen ayın ikiye ayrıldığına ve sonra tekrar birleştiğine inanıyorsun hemde 1 gün içinde ?
Yanlız o çizgi tüm ayı çevreliyor.Araştırabilirsin

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet, biliyorum araştırdım. NASA'nın yayınladığı resimlerini gördüm ve makalelerini okudum az önce. Kimse o çatlağın olmadığını iddia etmiyor.
Konu sahibi perspektifden olabileceğini ve uzun olamayacığını söyledi.[DOUBLEPOST=1409137233,1409137176][/DOUBLEPOST]
HZ.Muhammed S.a.v Bir Mucizesinde Ay'i Yardığı Biliniyor Tüm Ay Olmasi Normal değil mi dostum ?
Dostum müslümanım konu sahibine yazdım onu..

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İşte kendi kendime zaten bu soruları soruyorum sürekli. Sonuç olarak bir yaratıcı olmalı diyorum ve bir başka soru geliyor. "Yaratanı kim yarattı ?" şimdi bana o doğurmamış ve doğmamıştır demeyin, bunların hepsini biliyorum. :)

İşte bizim buna gerçekten aklımız ermez. Bilim ne kadar ilerlerse ilerlesin eremez. Aksini düşündüğünü sanmıyorum. (Yanlış anlaşılmasın, sadece düşünce olarak dedim.)
Tabi düşünüyorsan söyleyebilirsin.

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonuççç olarak ForumMCturk ailesi Allah'ın olup olmadığını bilmiyoruz ve terslikler kafamızı karıştırıyor. Peki biz ne yapıyoruz ? Sadece varsayımlardan gidiyoruz. Mesajı tek yazma amacım konunun başlarında ortaya çıkan "Seni musluman olmaya davet ediyorum" diyip -dinde zorlama yoktur- ilkesine aykırı düşen arkadaş ve onun gibilere siz yorum yazmayın demek
In macedonia

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sonuççç olarak ForumMCturk ailesi Allah'ın olup olmadığını bilmiyoruz ve terslikler kafamızı karıştırıyor. Peki biz ne yapıyoruz ? Sadece varsayımlardan gidiyoruz. Mesajı tek yazma amacım konunun başlarında ortaya çıkan "Seni musluman olmaya davet ediyorum" diyip -dinde zorlama yoktur- ilkesine aykırı düşen arkadaş ve onun gibilere siz yorum yazmayın demek
In macedonia
Ama müslüman ol dememiş değil mi davet ediyorum demiş herhangi bir zorlama var mı burada yok bence sen iyice bir düşünmeden yorum yazma

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bir kişi orada müslüman olmanı tavsiye ediyorum dedi ayrıca tüm sayfalara bakmadım ve demin attığın mesaj ile bu mesajın uyuşmuyor yorumlarına dikkat et

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
seni kafir!

:D şaka bir yana evet mucizelere inanmak çok saçma ben sorguladım dini ve inanma sebebim evrenin kusursuz olduğunu fark etmem her şeyin böyle uyumlu olması bir mucize olamaz ve mutlaka bunları yapan bir yaratıcı olmalı diye düşünüyorum