- En iyi cevaplar
- 0
SİNCAPLASİN..Sonra Alduin gelsin hepimizi .......
SİNCAPLASİN..Sonra Alduin gelsin hepimizi .......
Ama Alduin dünyayı yok edicek o yüzden dedim yoksa Oblivion krizini biliyorum yaElder Scroll diyince Alduin niye olmak zorunda.. Daha beteri var Oblivion Krizi..![]()
Sen bunu kanıtlayamazsın beyninin bir sınırı var Allah bu dünyada ki hiçbir şeye benzemez hadi düşün bakalım Allah neye benziyor bulabilir misin bu sorunun cevabını hayır bulamazsın çünkü beyninin bir sınırı var Allah'ı kanıtlamak da neymiş ya bunca kitap var bunca mucize varken sen daha neyi kanıtlamaya çalışıyorsun senin yapman gereken inanmak kanıtlamak değil Allah zaten mucizeleri ile sana varlığını gösteriyor.[DOUBLEPOST=1409132904,1409132551][/DOUBLEPOST]Ayrıca kanıt istiyorsan buyur kanıt
![]()
Peygamber efendimize gittği bir yerde insanlar Allah ayı ikiye bölerse inanırız demişlerdi bu çatlak o ayete kanıt olarak gösteriliyor
Yanlız o çizgi tüm ayı çevreliyor.Araştırabilirsinİşte kendi kendime zaten bu soruları soruyorum sürekli. Sonuç olarak bir yaratıcı olmalı diyorum ve bir başka soru geliyor. "Yaratanı kim yarattı ?" şimdi bana o doğurmamış ve doğmamıştır demeyin, bunların hepsini biliyorum.
Acı göreceli bir kavram, tabii sen bunca iyiliği yanmamak için yapıyorsun değil mi ? Ben ise sadece insanların ihtiyacı olduğu için yapıyorum. Yani Tanrı varsa ve cehennemde varsa varsın yanayım.
Mucizelere inanmıyorum, herhangi bir çatlak olabilir bu. Tamamen çekim açısıyla alakalı ve daha uzun olduğunu da sanmıyorum. Yani sen ayın ikiye ayrıldığına ve sonra tekrar birleştiğine inanıyorsun hemde 1 gün içinde ?
Yanlız o çizgi tüm ayı çevreliyor.Araştırabilirsin
HZ.Muhammed S.a.v Bir Mucizesinde Ay'i Yardığı Biliniyor Tüm Ay Olmasi Normal değil mi dostum ?Yanlız o çizgi tüm ayı çevreliyor.Araştırabilirsin
Konu sahibi perspektifden olabileceğini ve uzun olamayacığını söyledi.[DOUBLEPOST=1409137233,1409137176][/DOUBLEPOST]Evet, biliyorum araştırdım. NASA'nın yayınladığı resimlerini gördüm ve makalelerini okudum az önce. Kimse o çatlağın olmadığını iddia etmiyor.
Dostum müslümanım konu sahibine yazdım onu..HZ.Muhammed S.a.v Bir Mucizesinde Ay'i Yardığı Biliniyor Tüm Ay Olmasi Normal değil mi dostum ?
Ha Ok PardonKonu sahibi perspektifden olabileceğini ve uzun olamayacığını söyledi.[DOUBLEPOST=1409137233,1409137176][/DOUBLEPOST]
Dostum müslümanım konu sahibine yazdım onu..
İşte kendi kendime zaten bu soruları soruyorum sürekli. Sonuç olarak bir yaratıcı olmalı diyorum ve bir başka soru geliyor. "Yaratanı kim yarattı ?" şimdi bana o doğurmamış ve doğmamıştır demeyin, bunların hepsini biliyorum.![]()
Ama müslüman ol dememiş değil mi davet ediyorum demiş herhangi bir zorlama var mı burada yok bence sen iyice bir düşünmeden yorum yazmaSonuççç olarak ForumMCturk ailesi Allah'ın olup olmadığını bilmiyoruz ve terslikler kafamızı karıştırıyor. Peki biz ne yapıyoruz ? Sadece varsayımlardan gidiyoruz. Mesajı tek yazma amacım konunun başlarında ortaya çıkan "Seni musluman olmaya davet ediyorum" diyip -dinde zorlama yoktur- ilkesine aykırı düşen arkadaş ve onun gibilere siz yorum yazmayın demek
In macedonia
Müslüman ol kafan rahat olsun lafını 3 kez tekrarlamak davet etmek olsa gerek ?Ama müslüman ol dememiş değil mi davet ediyorum demiş herhangi bir zorlama var mı burada yok bence sen iyice bir düşünmeden yorum yazma