Yechwon
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
mrb, benim yapmaya çalıştığım(daha nasıl yapacağımı bile düşünemedim beynim yandı) öncelikle şu;
x kadar bir random sayısı olucak ve kesinlikle birbirine benzemiycek 1-2-3-4 diye gibi yani 1-1 olmaz, bunları for a koyup location.getblock.setType(material.diamond_block) yapmam gerek yalnız location lar arraylist şöyle olmalı getLocations().get(randomlar buraya geliyor for da olucak)).getLocation.getblock().setType vs. vs. böyle olmalı şuana kadar yaptığım şey şu (biraz saçma):
for(int i = 0; i < a.getQuantity(); i++){
random.add(new Random());
}
for(Random r : random){
int i = r.nextInt(a.getLocs().size() - 1);
a.getLocs().get(i).getLocataion().getBlock().setType(Material.DIAMOND_BLOCK);
}
evet çok kısa zaten sadece for koymayı yapabildim, önemli kısmı x kadar random aynı olmıycak birbirinin
@Karamet özelden yardım etti <3
x kadar bir random sayısı olucak ve kesinlikle birbirine benzemiycek 1-2-3-4 diye gibi yani 1-1 olmaz, bunları for a koyup location.getblock.setType(material.diamond_block) yapmam gerek yalnız location lar arraylist şöyle olmalı getLocations().get(randomlar buraya geliyor for da olucak)).getLocation.getblock().setType vs. vs. böyle olmalı şuana kadar yaptığım şey şu (biraz saçma):
for(int i = 0; i < a.getQuantity(); i++){
random.add(new Random());
}
for(Random r : random){
int i = r.nextInt(a.getLocs().size() - 1);
a.getLocs().get(i).getLocataion().getBlock().setType(Material.DIAMOND_BLOCK);
}
evet çok kısa zaten sadece for koymayı yapabildim, önemli kısmı x kadar random aynı olmıycak birbirinin
@Karamet özelden yardım etti <3