Allah aşkına yardım edin :(

Zdog101TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhabalar benim bir sorunum var sanal chest te arıza var /chest yazıyorum açılıyor fakat hiç kimse sanal cheste item koyamıyor koyduğu gibi envanterine atıyor ve normal sandığada koyamıyor.PermissionsEx kullanıyorum rütbeler filan olduğu için varmı arkadaşlar bunu düzeltebilecek bir yardım veya bir script gerçekten çok kötü durumdayım :( alphachest.chest permissionunu bile verdim olmadı :(

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Normal sandığa da koyamıyorsa bu sorun yüksek ihtimal ile eklentilerinizden kaynaklanıyordur. Sunucunuzu yedekleyin. Eklentileri tek tek çıkararak hangi eklentinin bozuk olduğunu bulun.

Zdog101TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
PermissionsEx i ne için kullanıyorsunki ? essentialsdan hallet .
Nası halledeceğimi bilmiyorum işte :(

Normal sandığa da koyamıyorsa bu sorun yüksek ihtimal ile eklentilerinizden kaynaklanıyordur. Sunucunuzu yedekleyin. Eklentileri tek tek çıkararak hangi eklentinin bozuk olduğunu bulun.
Benim şüphelendiğim plugin şunlar ChestCommands / Ultimate Particles / PermissionsEx / Sizce ?

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Nası halledeceğimi bilmiyorum işte :(

Benim şüphelendiğim plugin şunlar ChestCommands / Ultimate Particles / PermissionsEx / Sizce ?
O zaman o eklentileri kopyalayıp başka bir klasöre at. Sonra sunucunu açıp hata devam ediyor mu diye bak. Bu arada, bize sormuşsun fakat biz sunucunda hangi eklentilerin olduğunu bilmiyoruz.

Pro0p

Survival SonGazi !
En iyi cevaplar
0
Essentialsdan Hallet Başka Plugin Kullanma.
Alıntı Plugin Paketini Kullanma Böyle Sorunlar Genelde Onlardan Çıkıypr.

ChestCommnadsla Alakası Yoktur.
Ultimate Particles Neden Böyle Bilinmedik Kullanıyorsunuz Bilindikleri Geliştirmek Varken ?

KemalAli35

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Her Keze Merhaba !!!
Aynı Sorun Bendede Vardı !!!
Kardeşım Öncelıkle Serverı Durdur Sonra AlphaChest Pluginini Sil Sonradan Orginal Siteden Yükle
Servere Restart At Yetkı Ver Sorun Çözulmuştur !!! :alay: