Allow Online | 2013'ün Hatırası | Unutulanların Sunucusu!

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İyi bir sunucu olacağını düşünüyorum inşallah oyuncunuz çok olur.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, amin. :)

Evet bu sunucuyu hatırlıyorum. :)
Vay be :p Yorumun için teşekkürler.

Güncel-
Sunucu çalışmaları hızla devam ediyor, harita konusunda problem çıkması bu süreçte bizleri büyük hayal kırıklığına uğrattı fakat hala bu yoldan şaşmadık. Maddi konularda biraz problem yaşadığımız için sunucuyu sürekli olarak güncelleme altında tutup yükselttiğimiz makine durumuna göre eklentileride arttıracağız. Sunucumuzu Kapalı Beta olarak açıp Açık Beta sürümüne yükselteceğiz bir süre sonra ardından 1.00 versiyona geçiş yapacağız, her güncelleme bu versiyon V1.10.04 tarzında değişecektir. Beklemenize değmesini umuyoruz, sizleri seviyoruz :)

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Başlığı Haritası diye okuyan tek benmiyim yaa :)
O'da iyiymiş, yorumunuz için teşekkürler :)

-Güncel
Sunucumuzun haritası OlymposBT'den ayrı olarak şuanlık başka kullanılacak, maalesefki benim gözüme hoş gelmeyen bir yapı olmuş. Plugin paketi, alan adı alındığı takdirde (tahminen yılbaşı) sunucu aktif olacaktır! Takipte kalın.

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
O'da iyiymiş, yorumunuz için teşekkürler :)

-Güncel
Sunucumuzun haritası OlymposBT'den ayrı olarak şuanlık başka kullanılacak, maalesefki benim gözüme hoş gelmeyen bir yapı olmuş. Plugin paketi, alan adı alındığı takdirde (tahminen yılbaşı) sunucu aktif olacaktır! Takipte kalın.
Fazla uzak bir tarih...

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Tüm herkese selamlarımı ileterek bir üzücü duyuruyu bildirmek istiyorum,

Ben Burak Can, yaklaşık 2012 senesinden beri Minecraft platformunda ve birçok platformda bulundum. 2013 senesinde AllowCraft adı altında bir sunucuda yetkililik serüvenime başlayıp yaklaşık 2 ay içerisinde üstün başarılar elde ederek bu sunucunun asıl sahibi olan @MrHappy ile aynı yetkiyi paylaştım.

Senelerce uğraşlar vererek birçok dostlar (tüm beni seven forum halkı), yol göstericiler (@Hsbas , @Clapy) ve kendimden çok sevdiğim abiler (@Hsbas , @Clapy) elde ettim. 2016 başında Minecraftturk ekibine dahil olmak bir başvuru yolladım ve kabul edilerek yaklaşık dört aylık bir serüvende Forum Yöneticiliği yetkisine kadar ulaştım. Emeklerim bu forum üzerinde varsa hakkım helal olsun.

Allow Online | 2013'ün Hatırası | Unutulanların Sunucusu başlığı ile tekrardan 3 senelik bir arayla tekrardan platforma giriş sağlamaya çalışsakta gene önümüze birçok engel çıktı. Bu çıkan engelleri belki zamanı gelince açıklama gereğinde bulunurum fakat şuanda böyle bir şeyin gereğinde hissetmiyorum kendimi, klavyemin başında üzüntülü bir biçimde bu mesajı sizlere yazıyorum. Ne zaman bir şeyi planlayıp yapmaya kalsak ya sektör el vermiyor ya da önümüze aşırı engeller çıkıyor zıplayamadığımız.

Konuyu arşive taşıtmıyorum, sunucu projesi şuanlık pasif durumuna alındığını üzüntü ile herkese buradan bildirme gereğinde bulundum. Belki bir süre sonra tekrardan projeyi raftan alarak masamıza koyar ve inceleriz. Hepinizi seviyorum dostlarım.​

Allow Online adına,
Burak Can
Emekli Forum Yöneticisi