RepublicanSensei
ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
- En iyi cevaplar
- 0
Hmm.Başarılı bir projen olursa gerçekten gözümü alamayacağım bir şey olursa bir teklifim olacak sana![]()
Hmm.Başarılı bir projen olursa gerçekten gözümü alamayacağım bir şey olursa bir teklifim olacak sana![]()
Belki. Zamanı gelince konuşuruz dediğim gibi bir şey yaparsan çok iyi bir şey planlıyorumHmm.ortaklık,sponsor filanmı?
Her adam kestiğinde ödül olarak +20 durabiliti puanı (elmas vb.) verilebilir (nasıl yazıldığını unuttum) ve bu ve 1 puan 1 durabiliti ye eşit olabilir adamın ne için kullanacağı ona kalmışRepair sistemi hakkında tavsiyeleriniz neler adam kesince elmas gelerekmi repair atılsın? yoksa direkmi? yada başka tavsiyeniz varsa yazın.!
ozaman repair i kaldıralım.Her adam kestiğinde ödül olarak +20 durabiliti puanı (elmas vb.) verilebilir (nasıl yazıldığını unuttum) ve bu ve 1 puan 1 durabiliti ye eşit olabilir adamın ne için kullanacağı ona kalmış
Direkt adam kestiğinde elindeki şeye +20 durabiliti en basidiozaman repair i kaldıralım.![]()
1- nasıl?1- sana biraz da olsun yardım edebilirm
2- bol şans
3-rpg türü ise eşya hiç kırılmasın
Lol bizimle mi uğraşacak?Sesleri lol dosyaların içinden alabilirsin fakat lisans sorunu çıkarabilirler.
YaniLol bizimle mi uğraşacak?![]()
CoolYani[DOUBLEPOST=1420985876,1420965937][/DOUBLEPOST]+ Klan sistemi eklendi.
![]()
elimdeki silahı ilk ve son görüşünüz galiba çünkü gizem kutusundan çıkma ihtimali %5 (silah: Ejderha Serisi - Deagle)
Bana For ÇekmişYani[DOUBLEPOST=1420985876,1420965937][/DOUBLEPOST]+ Klan sistemi eklendi.
![]()
Senin elinde görebiliriz ve galiba bu lol ve guncraft karışımı harika bir oyun olucakelimdeki silahı ilk ve son görüşünüz galiba çünkü gizem kutusundan çıkma ihtimali %5 (silah: Ejderha Serisi - Deagle)
Teşekkür ederim. Varmı bi isteğin hemen yapalım bu arada bu konuya tavsiye verenlere tek tek 200 VIP kredisi vereceğim (Sunucuda vip yok ne yazıkkiSenin elinde görebiliriz ve galiba bu lol ve guncraft karışımı harika bir oyun olucak