AMA YETER 3 KERE KONU AÇTIM SUNUCULARDA 3UNUDE REDDETINIZ

Slayer03

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
YETER BIKTIM FLARSURVİVAL OLARAK KONU AÇIYORUM 3TEN FAZLA RESİM KOYUYORUM NE BAŞKA KÖTÜ BİR SÖZ KULLANIYORUM NE DE BAŞKA BİŞEY GRAFİKLİ ANLATIM YAPIYORUM İŞTE SUNUCU ÖZELLIKLERI BIZ KIMIZ FELAN GIBI AMA YETER 3 KERE ONAYLAMADINIZ BAKIN SON KEZ KOYUCAM YETER ONAYLAYIN ARTIK ÖNÜMÜZÜ KESMEYIN.

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
  • Forum ile yaşadığınız sorunlarla ilgili konuların bu bölümde açılması yasaktır
Eğer kuralları böyle çiğnediyseniz kabul edilmemesi doğal :) Lütfen daha düzgün konular açmaya dikkat edin. Forumun örnek şemasına bakıp benzer ve güzel bir konu açabilirsiniz.
Ayrıca bu konuya göz atmanızı öneririm.

VIthreon

Voxel Artist
En iyi cevaplar
0
Akskdjdjwjwjdejsjsisoakeoeowowksmdjcnvnsjakqkeieidjfjejakakq.
Bu konuda kapanacaaaaak .asddsddd. Alllaaaaaaah buda kapanacaaaak. Asdadfffff
Konu başlığı %100 büyük harf

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Eğer kuralları böyle çiğnediyseniz kabul edilmemesi doğal :) Lütfen daha düzgün konular açmaya dikkat edin. Forumun örnek şemasına bakıp benzer ve güzel bir konu açabilirsiniz.
Ayrıca bu konuya göz atmanızı öneririm.
Bir kural değil, aynı anda 2 kural çiğnedi.Birisi de %50 harfleri büyük yazmak, %100 yazdı sağolsun.Double uyarı xd

KakashiCZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepsi büyük harfli başlık, galiba görmediniz. Konu başlığınız tamamen büyük harfli ise kapatılıyor.

G3tR3ktM3rt

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kuralları daha iyi okuyup örnekteki gibi konu açmayı dene başlığı büyük harfle yazma .
Kuralları uygularsan neden kilitlesinler.:şapka: