Amatör TEXT LOGO vb yapılır | ÜCRETSİZ |

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Ben buraya eleştiri yapacaklar gelmesin diye bir şey yazmışım, üzerine dm den yazarak beni uyarabilirsin insan gibi ve bende bu olayı düzeltebilirim öncelikle tasarımdan anlamasalar bile insanların yapamadıklarını yapıp onları birazcık mutlu etmek benim görevimdir o yüzden ücretsiz yapıyorum eğer hala konuşmaya devam edeceksen sana cevabım çok, kafanı tekrar tebrik ediyorum.
Konuyu açarak eleştiriyi de açmış olmuşsun sanki ha? Burasının forum olduğunu unutma! Konuyu, eleştirel yorumları göze alarak açman gerek.Logo yapmak için Adobe Illustrator programını kullanmanı tavsiye ederim. Resim düzenleme programı ile ne kadar iyi logo yapabilirsin ki?

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben buraya eleştiri yapacaklar gelmesin diye bir şey yazmışım, üzerine dm den yazarak beni uyarabilirsin insan gibi ve bende bu olayı düzeltebilirim öncelikle tasarımdan anlamasalar bile insanların yapamadıklarını yapıp onları birazcık mutlu etmek benim görevimdir o yüzden ücretsiz yapıyorum eğer hala konuşmaya devam edeceksen sana cevabım çok, kafanı tekrar tebrik ediyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bunları ücretsiz yapıp insanları mutlu ediyorum. Bekliyorum cevaplarını gönder gelsin.