Anakart, RAM ve işlemci alacağım sizce iyi mi?

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Wifi internet mi gerektiriyor? Sinirlendirtme. Aynı lan parti gibi bu da elan parti. İsterse internet olmasın isterse google fiber olsun isterse ttnet olsun Wifi ile yanındaki arkadaşına 1,5 gb boyutunda oyun atmak için internete ihtiyaç duymazsın.
Tabi cahil olup dropbox yada mediafire gibi yerlere yüklersen int gidiyor. Sonra vay anam internetim bitti deme

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ben sana iphone gibi parmak izi okuyucusu olan aynı şekilde düzgün işlev görmesi lazım parmak izinin parmak izi bak ve bunu iphone 5s i referans olarak 2000 tl alıyorum. Bana şimdi parmak izi okuyucu olan ve parmak izini adam gibi okuyan iphoneye çok yakın olması lazım bu konuda yani 500 TL altı telefon öner onermezsen adam değilsin. Türkiye fiyatı ile öner (yani Türkiye'de satılıyor da olması lazım)

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ayrıca 1gbit hız hat hızı değil cahil daha en yeni çıkan standartları bilmiyor bide modemler en fazla 300 destekliyor diyor. Ulan telefon 1gbit desteğine sahip 1 Gbit destekleyen modem olmasa nerene sokacaktin 1gbit wlani bak bu hat hızı değil aynı ethernet gibi dusun. İnternetin yok yazıcıyı modeme bağladın bir şey yazdiramaz misin hayır yazdirirsin ama telefon bağlansa Wifi internet mi lazım? Hayır sadece aynı sistem bu sefer kablosuz...

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Yani şöyle düşün usb kablosu var aynısının kablosuzu olsa nasıl olurdu? İnternet lazım mı olurdu cahil!

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Telefonun Wifi bant genişliği olsun sınırı var değil mi normalde 1 Gbit ama 700 Mbit oluyor tabisi bu da yavaş niye biz telefona ssd taktik anasını satayım bluetooth da öyle sınırlama yok o anca 1 yada 2 Mbit oluyor çünkü (testlerde 0.6 çıktı ama neyse) o yüzden bluetooth çok hızlı...

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bluetooth un hep açık anladık 7/24 dosya gönderiyorsun zaten değil mi? O yüzden bataryan bitmiyor 3310 zaten bayağı iyi 2 saatlik şarj ile 6 ay gidiyor. Güç azalırsa enerji gereksinimi de azalır cnm..

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Wifi internet mi gerektiriyor? Sinirlendirtme. Aynı lan parti gibi bu da elan parti. İsterse internet olmasın isterse google fiber olsun isterse ttnet olsun Wifi ile yanındaki arkadaşına 1,5 gb boyutunda oyun atmak için internete ihtiyaç duymazsın.
Tabi cahil olup dropbox yada mediafire gibi yerlere yüklersen int gidiyor. Sonra vay anam internetim bitti deme

O kadar mesajdan tek cevaplayabildiğin bu mu? Ki bunu da cevaplayabilmenin sebebi başta yanlış yazmış olman.
Wifi'dan LAN ile mi yazdın yoksa Wifi mı yazı sadece? Ha doğrusunu söylemem gerekirse Wifi'dan LAN ile oyunu multiplayer oynayamazsın. Cahilliğin dibine vurmuşsun be evlat.

Ben sana iphone gibi parmak izi okuyucusu olan aynı şekilde düzgün işlev görmesi lazım parmak izinin parmak izi bak ve bunu iphone 5s i referans olarak 2000 tl alıyorum. Bana şimdi parmak izi okuyucu olan ve parmak izini adam gibi okuyan iphoneye çok yakın olması lazım bu konuda yani 500 TL altı telefon öner onermezsen adam değilsin. Türkiye fiyatı ile öner (yani Türkiye'de satılıyor da olması lazım)

Eyvah telefonum parmak izimi okuyamıyor ne yapacağım! Buldum kes sesini ve tüm paramı al apple şirketi!

Parmak izimi okuyamayan telefonu ne yapayım ben değil mi ama? Her gün telefona parmağımı bastığımda beni tanıması en gerekli şey. O kadar gerekli ki "hiçbir şey" için harika bir özellik!

Ayrıca 1gbit hız hat hızı değil cahil daha en yeni çıkan standartları bilmiyor bide modemler en fazla 300 destekliyor diyor. Ulan telefon 1gbit desteğine sahip mal mısın 1 Gbit destekleyen modem olmasa nerene sokacaktin 1gbit wlani bak bu hat hızı değil aynı ethernet gibi dusun. İnternetin yok yazıcıyı modeme bağladın bir şey yazdiramaz misin hayır yazdirirsin ama telefon bağlansa Wifi internet mi lazım? Hayır sadece aynı sistem bu sefer kablosuz...

Wow ne oldu tatlım sinirlenmiş gözüktün biraz? Telefon 1Gbit desteğine sahip he? Iphone 5S mi bu dediğin telefon? Neyi tartıştığımızın bile farkında değilsin, konudan kopmuşsun devrelerin yanmış hala cevap yetiştirmeye çalışıyorsun =))

Yani şöyle düşün usb kablosu var aynısının kablosuzu olsa nasıl olurdu? İnternet lazım mı olurdu cahil!

Vay cahil USB kablosu 1Gbit hızı aktaramaz zaten :) Cahillik akıyor her sözünden =) Normalde teknolojiye ilgi duyan kişileri severim, aşağılamam aşağılık olmadıkları sürece.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Wifi ile 3g yi de karıştırıyorum Wifi ile dosya atarken internetin mi gidiyor cahil..

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bluetooth un hep açık anladık 7/24 dosya gönderiyorsun zaten değil mi? O yüzden bataryan bitmiyor 3310 zaten bayağı iyi 2 saatlik şarj ile 6 ay gidiyor. Güç azalırsa enerji gereksinimi de azalır cnm..

Evet lise 4te okulda sürekli video paylaşıyorduk :)
Wifi ile 3g yi de karıştırıyorum Wifi ile dosya atarken internetin mi gidiyor cahil..

Wifi'ın ne olduğunu bilmiyorsun hakaret etmek istemiyorum, mongolizm teşhisi koyuyorum sana :)

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ayrıca evet iphonem yok ama yazdığım doğru cevap da veremedim değil.. Clash of clans her iki platformda da mevcut lütfen araştır da gel

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ayrıca iphone kapalı bir işletim sistemi dedin doğru ama iphonedeki bluetooth başka cihazlardan internet almak için kullanılabiliyor.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
qweqweqwe iphone'a laf atıcak kadarda düsmeyin yahu, ona bakarsan 6/6 plus 1 gb ram diye biliyorum ama diğer 4-8 ram'lik telefonlardan kat kat kat kat kat kit kat daha iyi.
Ben iphone da kullandım samsung da kullandım lg de kullandım general mobile da kullandım. Iphone kendine müslüman bir telefon sadece ios cihazlarla iletişim kuruyor. İnkar etmeyin bari şunu. Tabii iphone kullanmadan gelip bunları yazıyorsanız bilemem.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Cahilliğe bak demişsin 1gbit gibi ütopik bir hızın ne kadar hızlı olduğunu bir cahile anlatıyordum nasıl anlatmami istiyordun?

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
O kadar mesajdan tek cevaplayabildiğin bu mu? Ki bunu da cevaplayabilmenin sebebi başta yanlış yazmış olman.
Wifi'dan LAN ile mi yazdın yoksa Wifi mı yazı sadece? Ha doğrusunu söylemem gerekirse Wifi'dan LAN ile oyunu multiplayer oynayamazsın. Cahilliğin dibine vurmuşsun be evlat.

Eyvah telefonum parmak izimi okuyamıyor ne yapacağım! Buldum kes sesini ve tüm paramı al apple şirketi!

Parmak izimi okuyamayan telefonu ne yapayım ben değil mi ama? Her gün telefona parmağımı bastığımda beni tanıması en gerekli şey. O kadar gerekli ki "hiçbir şey" için harika bir özellik!

Wow ne oldu tatlım sinirlenmiş gözüktün biraz? Telefon 1Gbit desteğine sahip he? Iphone 5S mi bu dediğin telefon? Neyi tartıştığımızın bile farkında değilsin, konudan kopmuşsun devrelerin yanmış hala cevap yetiştirmeye çalışıyorsun =))

Vay cahil USB kablosu 1Gbit hızı aktaramaz zaten :) Cahillik akıyor her sözünden =) Normalde teknolojiye ilgi duyan kişileri severim, aşağılamam aşağılık olmadıkları sürece.

--Vay cahil USB kablosu 1Gbit hızı aktaramaz zaten :) Cahillik akıyor her sözünden =) Normalde teknolojiye ilgi duyan kişileri severim, aşağılamam aşağılık olmadıkları sürece.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0

-- Eyvah telefonum parmak izimi okuyamıyor ne yapacağım! Buldum kes sesini ve tüm paramı al apple şirketi!

Demek aynı özellikte telefonu bulamayınca böyle yapıyorsun cevap vermiyorsun ve birşeyler geveliyorsun.

-- Wifi'dan LAN ile mi yazdın yoksa Wifi mı yazı sadece? Ha doğrusunu söylemem gerekirse Wifi'dan LAN ile oyunu multiplayer oynayamazsın. Cahilliğin dibine vurmuşsun be evlat.

Cahillik ve ozurlulugun dibi dedikleri şey bu olmalı daha lan party ne bilmiyor wifidan lan üzerinden oyun oynayamazsin diyor biz nasıl Minecraft pe atıyorduk int. Harcamadan ethernet kablo ile mi? (allahım şimdi telefona ethernet kablosu bağlanmaz der bu. .s.s