Anakart, RAM ve işlemci alacağım sizce iyi mi?

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
qweqweqwe iphone'a laf atıcak kadarda düsmeyin yahu, ona bakarsan 6/6 plus 1 gb ram diye biliyorum ama diğer 4-8 ram'lik telefonlardan kat kat kat kat kat kit kat daha iyi.

Aynen öyle çok daha hızlı çalışıyor. Yok efendim benim telefonum 8 çekirdekli 3 GB ramli superamoled 2,4 gigahertz diyenler çok.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Victory lan party nedir bilir misin? Landan paylaşım veri transferi falan.
Lan party yaparlar hani cs 1.6 atarlar
"sis atma ++" gibi ünlü laflar vardır. Ulan bu millet ne kadar cahil benden sonra gelenler de çok salaklasmaya başladı (sözüm sana değil alınma genel konuşuyorum) (bu arada sözüm foruma da değil.)
Sen bi lan party nasıl olur? Falan filan onları araştır mantığını çöz bide aynısının kablosuzunu olur mu kuzum. Hadi sütünü içmeyi de unutma annen kızar yoksa.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O kadar mesajdan tek cevaplayabildiğin bu mu? Ki bunu da cevaplayabilmenin sebebi başta yanlış yazmış olman.
Wifi'dan LAN ile mi yazdın yoksa Wifi mı yazı sadece? Ha doğrusunu söylemem gerekirse Wifi'dan LAN ile oyunu multiplayer oynayamazsın. Cahilliğin dibine vurmuşsun be evlat.
Burasına katılmıyorum
Eger arkadaşın coop oyunu varsa (Bomb squad gibi örneğin) arkadaşının wifi agına baglanıp oyununa girmen yeterli oluyor
Wifi ile 3g yi de karıştırıyorum Wifi ile dosya atarken internetin mi gidiyor cahil..

Eğer oyun onda önceden yüklüyse bağlantı kurup atabilir burada haklısın
Ve bu arada Bu konu gerçekten sapıttı durmanız lazım veya özele geçmeniz cocugun konusu kirlendi

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burasına katılmıyorum
Eger arkadaşın coop oyunu varsa (Bomb squad gibi örneğin) arkadaşının wifi agına baglanıp oyununa girmen yeterli oluyor

Eğer oyun onda önceden yüklüyse bağlantı kurup atabilir burada haklısın
Ve bu arada Bu konu gerçekten sapıttı durmanız lazım veya özele geçmeniz cocugun konusu kirlendi
Victory lan party nedir bilir misin? Landan paylaşım veri transferi falan.
Lan party yaparlar hani cs 1.6 atarlar
"sis atma ++" gibi ünlü laflar vardır. Ulan bu millet ne kadar cahil benden sonra gelenler de çok salaklasmaya başladı (sözüm sana değil alınma genel konuşuyorum) (bu arada sözüm foruma da değil.)
Sen bi lan party nasıl olur? Falan filan onları araştır mantığını çöz bide aynısının kablosuzunu olur mu kuzum. Hadi sütünü içmeyi de unutma annen kızar yoksa.

İkinizede cevap veriyorum ben androidi kullanmayı 2012nin yarısında bıraktım. O zamanlarda multiplayer oyunların hepsi istisnasız internet gerektiriyordu. Bir sunucu üzerinden oynuyordu iki kişide. Çok fazla co-op oyun araştırmıştım ben hiçbiri lan desteklemiyordu. Öyle bir seçeneği hayatımda görmedim daha telefonda.
Ha, destekleyen birkaç oyun çıkmıştır belki sonradan, bilemem. Ama yerel ağdan oynanabilen oyun bilmiyorum ben.

Sen baya bi sinirlenmişsin "kuzum" ne la :D Yazık ya onca fail yaptıktan sonra kafayı yemiş olmalısın :D Daha ağlayacaksan Mr1KinG'in dediği gibi özel konuşma başlat oradan devam edelim. *Telefonum parmak izimi okuyamıyor ühühühüh :'( * :D

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
İkinizede cevap veriyorum ben androidi kullanmayı 2012nin yarısında bıraktım. O zamanlarda multiplayer oyunların hepsi istisnasız internet gerektiriyordu. Bir sunucu üzerinden oynuyordu iki kişide. Çok fazla co-op oyun araştırmıştım ben hiçbiri lan desteklemiyordu. Öyle bir seçeneği hayatımda görmedim daha telefonda.
Ha, destekleyen birkaç oyun çıkmıştır belki sonradan, bilemem. Ama yerel ağdan oynanabilen oyun bilmiyorum ben.

Sen baya bi sinirlenmişsin "kuzum" ne la :D Yazık ya onca fail yaptıktan sonra kafayı yemiş olmalısın :D Daha ağlayacaksan Mr1KinG'in dediği gibi özel konuşma başlat oradan devam edelim. *Telefonum parmak izimi okuyamıyor ühühühüh :'( * :D
En. Popüler oyunlardan biri olan Minecraft pe herneyse daha fazla bir şey söyleyeceksen p.m at