cbg2002
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Zaten nerdeyse imkansız 1 saate yazarımÖzelden, özetleyebilirsin istersen. Çalmayacağım konusunda rahat olabilirsin. (Çalsamda yapamam zaten)
Zaten nerdeyse imkansız 1 saate yazarımÖzelden, özetleyebilirsin istersen. Çalmayacağım konusunda rahat olabilirsin. (Çalsamda yapamam zaten)
Sadece bu kadar değil, bu kişileri bulsan bile bu işi organize edecek birinin çıkması var bide, bu da imkansız gibi bir şey. Hadi bunuda buldun öyle internetten Skype ile konuşarak çalışmak pek kolay değil hadi tamam onuda hallettiniz hiçbir ünlü adam işini bırakıpta size hadi animasyon yapalım diye bir şey söylemez. Benim görüşümce kuru hayal fakat 3-4 kişi yapılabilir.Bunu yapbilemem için birsürü işsiz yada en azından üşengeç olmayan birilerini bulman gerekecek ki bu da neredeyse imkansız^^
Buradaki bütün Animasyon yapan arkadaşlarımıza bir önerim var.
Neden bir grup kurmuyorsunuz? Ve youtube da kendi aknalınızı yapın ve hep beraber animasyonlar yapın sonra bu işte ilerleyin machinima sizle iletişime falan geçer machinima için yaparsınız ve bu işten para kazanırsınız + şarkı söyleyecek bir kaç arkadaşlarda bulup parodylerde yaparsınız ve bu işte çok ilerlersiniz![]()
Aynen öyle izlemişsinizdir ''Steve Adventures'' diye bölüm bölüm yapıyorlardı ve çokda eğlenceliydi o tür şeyler yapıp ilerlersiniz ve karakterlerin seside çocukca olmamalı biraz büyük kişiler seslendirmeliki tam olsun işte bu şekilde çok iyi ilerlersiniz ve ben bilmiyorum böyle machinima arkasında olan bu tür animasyon videolar yükleyip dünyaca ünlü olan bir Türk grubu.Siz İlk Olabilirsiniz.Dizi şeklinde olursa güzel olur aslında.
Aynen öyle izlemişsinizdir ''Steve Adventures'' diye bölüm bölüm yapıyorlardı ve çokda eğlenceliydi o tür şeyler yapıp ilerlersiniz ve karakterlerin seside çocukca olmamalı biraz büyük kişiler seslendirmeliki tam olsun işte bu şekilde çok iyi ilerlersiniz ve ben bilmiyorum böyle machinima arkasında olan bu tür animasyon videolar yükleyip dünyaca ünlü olan bir Türk grubu.Siz İlk Olabilirsiniz.
Direktörde lazımVazgeçmeyecek ve biraz daha uzun bir kaç animasyon yaparı, bir kaç seslendirmen ve bir senaristle bu iş çözülür aslında.
Direktörde lazımhikayeyi hazırlıyacakta mimarda kısaca bize sağlam bir kadro lazım ki eğer bu yapılıcaksa B)
Direktörde ben olurum B) (Yönetmen - bilmeyen arkadaşlar içinSenaryoyu ben yazarım![]()
Skype Üzerinden Değilde Ts3 Üzerinden Çalışırsalar Daha Mantikli olur. Ama Hayal Kuru Değil Türkiyede Hergün Minecraft Oynayan Sayisi Artiyor. Onlar Bunlari Fark Ederse Belkide Başara Bilirler. Burda İngilizlere veya amerikanlara veya diğer ülke vatandaşlariyle bir rakiplik demek bir nevi bu konuda türkiyeyi temsil ederler.[DOUBLEPOST=1405349405,1405349258][/DOUBLEPOST]Ama Sadece Yönetmen ve Seneryo Değil Güzel Bi Şekilde Grafik ayarlıyacılarida lazımSadece bu kadar değil, bu kişileri bulsan bile bu işi organize edecek birinin çıkması var bide, bu da imkansız gibi bir şey. Hadi bunuda buldun öyle internetten Skype ile konuşarak çalışmak pek kolay değil hadi tamam onuda hallettiniz hiçbir ünlü adam işini bırakıpta size hadi animasyon yapalım diye bir şey söylemez. Benim görüşümce kuru hayal fakat 3-4 kişi yapılabilir.
Dedim ya tam anlamıyla sağlam bir ekibe ihtiyacımız lazım.Ki kendisine MACHINIMA sponsor olmuş gibi gösteren abiler yüzünden bize MACHINIMA sponsor olurmu bilmem ama ciddi ciddi sponsoroda ihtiyacımız var ve bunu yapabilmek içinse biraz ilerlememiz lazım ve bu işleri kesmeyip ilelebet devam etmemiz lazım.Skype Üzerinden Değilde Ts3 Üzerinden Çalışırsalar Daha Mantikli olur. Ama Hayal Kuru Değil Türkiyede Hergün Minecraft Oynayan Sayisi Artiyor. Onlar Bunlari Fark Ederse Belkide Başara Bilirler. Burda İngilizlere veya amerikanlara veya diğer ülke vatandaşlariyle bir rakiplik demek bir nevi bu konuda türkiyeyi temsil ederler.[DOUBLEPOST=1405349405,1405349258][/DOUBLEPOST]Ama Sadece Yönetmen ve Seneryo Değil Güzel Bi Şekilde Grafik ayarlıyacılarida lazım![]()
HakliDedim ya tam anlamıyla sağlam bir ekibe ihtiyacımız lazım.Ki kendisine MACHINIMA sponsor olmuş gibi gösteren abiler yüzünden bize MACHINIMA sponsor olurmu bilmem ama ciddi ciddi sponsoroda ihtiyacımız var ve bunu yapabilmek içinse biraz ilerlememiz lazım ve bu işleri kesmeyip ilelebet devam etmemiz lazım.