CowboyBebopTR
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
Ben Nickelodeon seviyorum. Ama dikkate alırımFazla Cartoon Network izleme yakışıklı kardeşim.
(Çizgi Dizi diye bir terim yok dilimizde)
Ben Nickelodeon seviyorum. Ama dikkate alırımFazla Cartoon Network izleme yakışıklı kardeşim.
(Çizgi Dizi diye bir terim yok dilimizde)
Japon çizim sanatıyla çizilmiş sanat eseridir
Film mi? Film, ne gerek var daha tartışmaya.
Yok bu çizgi film, yok bu normal film, yok efendim ne çizgisi bu film, yok efendim ne filmi bu çizgi...
Ben şahşen böyle şeyler izlemiyorum, ne bu böyle başka şey mi kalmadı
Onlarca düzgün filmler, diziler var iken böyle saçma sapan şeylere yönelmek... Tom and Jerry'i 12321312 defa izlerim ama animeyi bir kere izlemem. Miss gibi çocukluk filmlerimiz var, miss gibi eski türk dizilerimiz var, miss gibi sağlam diziler var ne bu böyle... 3 yaşında ki çocuk izlemez böyle şeyleri, sizler nasıl izliyorsunuz şaşıyorum
Türk erkekleri anime, türk kızları da koreli şarkıcılara hasta (sizin gibiler). Siz taşının koreye, daha iyi orada tartışın film mi çizgi mi diye
Yani bana göre anime izleyen erkek, kız olmuş olsa koreli şarkıcılara hasta olacak![]()
Yorum yaptım dostum, abartmanın lüzumu yok. Sen izlersin, ben izlemem ama düzgün bir şekilde cevap verebilirsinÇizgi film mi değil mi tartışması saçma da, sanane kardeşim? istemiyorsan izleme. Biz hiç mi normal dizi izlemiyoruz sanıyorsun? Bu nefret ben animeye başlamadan önce de vardı ve kaynağının utanç olduğunu söyleyebilirim. her ne kadar sen inkar edecek olsan bile.
Yorum yaptım dostum, abartmanın lüzumu yok. Sen izlersin, ben izlemem ama düzgün bir şekilde cevap verebilirsin
Ben nefret etmiyorum, sadece sevmiyorum ve izlemiyorum. İzlemeye çalıştım ama sevmedim, herkesin zevki farklıdır. Ben belki türk dizilerini seviyorum, sen belki kore dizilerini. Ben sadece yorumumu yapmıştım![]()