Anime çizgi film midir ?

Anime çizgi film midir ?

• Tabii ki evet.

• Kesinlikle hayır.

• Kararsızım.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Evet çizgi filmdir ama çizgi film sadece çocuklar için değildir

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Anime çizgi filmdir, çünkü adı üstünde çizgi film çizilerek yapılıyor.

"Animede kan var bir kere!" sözü animecilerin kendilerini teselli etmek için söylediği sözdür. Ama bu sözün sebebi belli çizgi filmi sadece çocuklar için zannedenler için söylüyorlar ama çizgi film sadece çocuklar için değildir.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
*otaku* dediğimiz kişiler anime'ye çizgi film derken, Çoğu animeyi sevmeyen insanlarda animenin çizgi film olduğunu düşünmekte.

Marino

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Niye otaku denilen asosyallerin lafını bukadar önemsiyoruz [emoji53]

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vertex

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Film mi? Film, ne gerek var daha tartışmaya.
Yok bu çizgi film, yok bu normal film, yok efendim ne çizgisi bu film, yok efendim ne filmi bu çizgi...

Ben şahşen böyle şeyler izlemiyorum, ne bu böyle başka şey mi kalmadı :(
Onlarca düzgün filmler, diziler var iken böyle saçma sapan şeylere yönelmek... Tom and Jerry'i 12321312 defa izlerim ama animeyi bir kere izlemem. Miss gibi çocukluk filmlerimiz var, miss gibi eski türk dizilerimiz var, miss gibi sağlam diziler var ne bu böyle... 3 yaşında ki çocuk izlemez böyle şeyleri, sizler nasıl izliyorsunuz şaşıyorum

Türk erkekleri anime, türk kızları da koreli şarkıcılara hasta (sizin gibiler). Siz taşının koreye, daha iyi orada tartışın film mi çizgi mi diye :D
Yani bana göre anime izleyen erkek, kız olmuş olsa koreli şarkıcılara hasta olacak :)

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Film mi? Film, ne gerek var daha tartışmaya.
Yok bu çizgi film, yok bu normal film, yok efendim ne çizgisi bu film, yok efendim ne filmi bu çizgi...

Ben şahşen böyle şeyler izlemiyorum, ne bu böyle başka şey mi kalmadı :(
Onlarca düzgün filmler, diziler var iken böyle saçma sapan şeylere yönelmek... Tom and Jerry'i 12321312 defa izlerim ama animeyi bir kere izlemem. Miss gibi çocukluk filmlerimiz var, miss gibi eski türk dizilerimiz var, miss gibi sağlam diziler var ne bu böyle... 3 yaşında ki çocuk izlemez böyle şeyleri, sizler nasıl izliyorsunuz şaşıyorum

Türk erkekleri anime, türk kızları da koreli şarkıcılara hasta (sizin gibiler). Siz taşının koreye, daha iyi orada tartışın film mi çizgi mi diye :D
Yani bana göre anime izleyen erkek, kız olmuş olsa koreli şarkıcılara hasta olacak :)

Çizgi film mi değil mi tartışması saçma da, sanane kardeşim? istemiyorsan izleme. Biz hiç mi normal dizi izlemiyoruz sanıyorsun? Bu nefret ben animeye başlamadan önce de vardı ve kaynağının utanç olduğunu söyleyebilirim. her ne kadar sen inkar edecek olsan bile.

Son düzenleme:

Vertex

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Çizgi film mi değil mi tartışması saçma da, sanane kardeşim? istemiyorsan izleme. Biz hiç mi normal dizi izlemiyoruz sanıyorsun? Bu nefret ben animeye başlamadan önce de vardı ve kaynağının utanç olduğunu söyleyebilirim. her ne kadar sen inkar edecek olsan bile.
Yorum yaptım dostum, abartmanın lüzumu yok. Sen izlersin, ben izlemem ama düzgün bir şekilde cevap verebilirsin :)
Ben nefret etmiyorum, sadece sevmiyorum ve izlemiyorum. İzlemeye çalıştım ama sevmedim, herkesin zevki farklıdır. Ben belki türk dizilerini seviyorum, sen belki kore dizilerini. Ben sadece yorumumu yapmıştım :p

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorum yaptım dostum, abartmanın lüzumu yok. Sen izlersin, ben izlemem ama düzgün bir şekilde cevap verebilirsin :)
Ben nefret etmiyorum, sadece sevmiyorum ve izlemiyorum. İzlemeye çalıştım ama sevmedim, herkesin zevki farklıdır. Ben belki türk dizilerini seviyorum, sen belki kore dizilerini. Ben sadece yorumumu yapmıştım :p

Saçma şeyler ibaresi de pek düzgün sayılmaz.
Kore dizisi izleyeceğimi hiç sanmıyorum. Japon veyahut Asya kökenlilerin anime-manga ve bunların müzikleri dışımda ilgimi çeken bir esprisi yok.