Anime Konulu Sohbet - Anime Severleri Bekliyorum

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bebek/Çocuk :)

Death Note o sirada 1 olmasi lazim :)
FMA'yı unutmuşum o da büyük animelerden.Elfen Lied(tam hatırlamıyorum) ve Angel Beats ise popüler seriler.Şu krallı bir seri vardı adını unuttum o da efsanevi denebilir.[DOUBLEPOST=1413748267,1413748179][/DOUBLEPOST]
FMA'yı unutmuşum o da büyük animelerden.Elfen Lied(tam hatırlamıyorum) ve Angel Beats ise popüler seriler.Şu krallı bir seri vardı adını unuttum o da efsanevi denebilir.
Krallı şeyin adını hatırladım Code Geass olması gerek.O da değişik serilerden biri.Ama dediğim o mübarek olan 7 anime dışındakiler pek de güzel değil.

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
One piece izliyenin biraz sabırlı olması gerekiyo o kendine bağlıyo bi süre sonra :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Açık ara "Death Note" en iyisidir diyorum.

Ryuzaki reyizin ölümüne üzülmeyen biri olamaz. Yüreğimizde yaşıyor. (Antiparantez: özür dilerim Light!)

animeciyiz

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Ben bleach ile başladım ve 50 yi geçkin anime bakmışımdır şu an bana fairy tail yetiyo keşke shingeki no kyojin devam etseydi yarıda bıraktılar

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir karakterin ölmemesinden bahsedeceksek ölmemesi gereken tek kişi İch
Ben bleach ile başladım ve 50 yi geçkin anime bakmışımdır şu an bana fairy tail yetiyo keşke shingeki no kyojin devam etseydi yarıda bıraktılar
Ben de Bleach'ten başladım ama en babası şu an gözümde Katekyo Hitman Reborn.