Anime Önerisi ??

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
bir şey sorabilirmiyim normal film filan izleyin animelerden ne zevk alıyorsunuz ( Tartışma çıkmasın sadece soruyorum güzel bir şey ise animeler ne zevk alıyorsunuz söyleyinde bizde izleyebiliriz. )
Kısaca şunu söylemek istiyorum sen hiçbir filimde sadece kısa bir komedi sahnesi için koskoca yolcu uçağı patlatabilir misin?
İşte animeler de filmlere kolay kolay koyulamayan şeyler var ve bunlar filme koyulsa bayağı maaliyeti olurdu ve bunun yaklaşık 200 üstü serisi bile yapılması gerebilirdi işte anime de her ama her şey her türlü muhabbet ve konu var ve bolca.
Örnek;

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bana yaklaşıyorsun :'(
Aramızda daha 40 anime yok muydu?
Ayrıca yaz tatiline ya da 3. sınavlar bitene kadar tam olarak odaklanamayacağım, One Piece'ın Amazon Lily Arc'ına gelince durup başka bir animeye geçerim herhalde. Yani daha çok zaman var seni geçmek için :3[DOUBLEPOST=1431463330,1431463282][/DOUBLEPOST]
Sen ne cüretle birisinin Bleach izle mesajına karşı gelirsin? Bleach harika bir seri tabi izleyip değerini bilene!
134. bölümdeyken One Piece'e başladığım için bir süreliğine askıya aldım. Hala öyle duruyo.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Aramızda daha 40 anime yok muydu?
Ayrıca yaz tatiline ya da 3. sınavlar bitene kadar tam olarak odaklanamayacağım, One Piece'ın Amazon Lily Arc'ına gelince durup başka bir animeye geçerim herhalde. Yani daha çok zaman var seni geçmek için :3[DOUBLEPOST=1431463330,1431463282][/DOUBLEPOST]
134. bölümdeyken One Piece'e başladığım için bir süreliğine askıya aldım. Hala öyle duruyo.
Aramızda bölüm farkı fazla ama yinede sınav falan dinlemeyip anime izlemeye devam etmeye calisiyorum

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Ore monogatari,no game no life,steins gate,Darker than black bunları izlemeden olmeyin hele hele steins gate