Anime önerisi

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Konu sahibinden başlayayım. Bu insan forumun en gereksiz insanlarından sadece biri. Neden ? Çünkü Oruçlu olduğumuz zamanlarda profil resmine yemek resmi koyan anlayışsız bir insan sadece.
Şimdi öyle bir hale gelmişiz ki adamlar anime ile bayrakla ilgili alakasız bir cümle kuruyor. Neymiş efendim anime ye çizgi film diyen bayrağa da resim dermiş. Asıl koyu bir fan olarak anime izlemeye devam eden bayrağa resim der çünkü vatan sevgisi kaybolur.

Çok fazla bir şekilde anime izleyen insanların %90 ı gereksiz ve asosyal bir kısım. Bu insanların topluma israftan başka yararı dokunmaz.

Tamam konu dışı/genel burası. Sana bir soru soracağım.
Bu forumda anime önerisi almaktan başka ne işe yaradın ?
Peki biz kalkıp sana "Sen WWE izliyorsun onlar çok saçma" falan dedik mi? Sen kendini mükemmel bir varlık olarak mı görüyorsun ki insanlara karşı böyle sözler sarf edebiliyorsun.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
1- Japon çizgi filmi diyince sadece onun çizgi film olmadığını savunuyorum, ağlamıyorum.
2-Türk kültüründen haberim var ve anime izlemek demek Türk kültüründen yoksun olmak anlamına gelmez.
3-Konuyu kapatalım biz animeyi ''anime'' olarak grupluyoruz siz nasıl gruplarsanız gruplayın.
Türk değilsin sen. Türk olsan japon çizgi filmi dersin.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Peki biz kalkıp sana "Sen WWE izliyorsun onlar çok saçma" falan dedik mi? Sen kendini mükemmel bir varlık olarak mı görüyorsun ki insanlara karşı böyle sözler sarf edebiliyorsun.
Ben WWE'yi gerçek hayatıma aktarabilmiş kişiyim. Onları izleyip en azından kendimi geliştirip bir profesyonel dövüşçü oldum fakat siz anime izleyip hiçbir baltaya sap olamadınız.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
O zaman oyunların falan isimleri Türkçe söylemezsek İngiliz mi oluyoruz? Bu nasıl bir kafa, bu nasıl bir anlayış.
Zaten türkçesi olan bir şeyi türkçe söylemezsen türk olamazsın. Çizgi film dediğimiz bir kavram var. İngilizler buna cartoon diyor animation diyor, almanlar cartoon diyor, fransızlar dessin animé diyor japonlar da anime. Bununla her ırkın minecrafta minecraft demesi arasındaki farkı anlayacak zekaya sahipsindir.[DOUBLEPOST=1434882443,1434882407][/DOUBLEPOST]
Peki. Tartışma çıkarmak istemiyorum, sen çok isteyebilirsin fakat bazı işlerim var. Gerçekten üzgünüm seni kavgasız bıraktığım için. Ayrıca sen de ''Cool'' demiştin sen bu durumda sen de Türk değilsin.
Zaten "cool" derken ironi yaptığımın farkında olmayacak bir zekadasın.

Zoriandu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten türkçesi olan bir şeyi türkçe söylemezsen türk olamazsın. Çizgi film dediğimiz bir kavram var. İngilizler buna cartoon diyor animation diyor, almanlar cartoon diyor, fransızlar dessin animé diyor japonlar da anime. Bununla her ırkın minecrafta minecraft demesi arasındaki farkı anlayacak zekaya sahipsindir.
manikıraft

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Konu sahibinden başlayayım. Bu insan forumun en gereksiz insanlarından sadece biri. Neden ? Çünkü Oruçlu olduğumuz zamanlarda profil resmine yemek resmi koyan anlayışsız bir insan sadece.
Şimdi öyle bir hale gelmişiz ki adamlar anime ile bayrakla ilgili alakasız bir cümle kuruyor. Neymiş efendim anime ye çizgi film diyen bayrağa da resim dermiş. Asıl koyu bir fan olarak anime izlemeye devam eden bayrağa resim der çünkü vatan sevgisi kaybolur.

Çok fazla bir şekilde anime izleyen insanların %90 ı gereksiz ve asosyal bir kısım. Bu insanların topluma israftan başka yararı dokunmaz.

Evet, bilgisayar, anime bağımlısıyız ama bilgisayar konularında da bilgimiz var.
Örrnek olarak skriptde herkese yardım ettim. Her bilgisayar -anime- bağımlısı kötü birisi değildir.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben WWE'yi gerçek hayatıma aktarabilmiş kişiyim. Onları izleyip en azından kendimi geliştirip bir profesyonel dövüşçü oldum fakat siz anime izleyip hiçbir baltaya sap olamadınız.
hiçbir baltaya sap olamadığımızı nereden biliyorsun. Profesyonel dövüşcü olunca topluma çok yararlı mı oluyorsun? Biz animeyi hobi olarak izleriz, meslek olarak farklı bir alan seçeriz. Profesyonel dövüşcü olmak ve WWE izlemek senin tercihindir saygı duyarım. Anime izlemek ve farklı bir meslek ile uğraşmak benim tercihim saygı duy.[DOUBLEPOST=1434882837,1434882571][/DOUBLEPOST]
Zaten türkçesi olan bir şeyi türkçe söylemezsen türk olamazsın. Çizgi film dediğimiz bir kavram var. İngilizler buna cartoon diyor animation diyor, almanlar cartoon diyor, fransızlar dessin animé diyor japonlar da anime. Bununla her ırkın minecrafta minecraft demesi arasındaki farkı anlayacak zekaya sahipsindir.[DOUBLEPOST=1434882443,1434882407][/DOUBLEPOST]
Zaten "cool" derken ironi yaptığımın farkında olmayacak bir zekadasın.
Türklük öyle Türkçe konuşarak belli olmaz. Senin doğduğun vatan ile belli olur. O zaman senin anlayışına göre Almanya'da ki göçmenler Türk değil.

Madem Türkçe konuşan Türk oluyor, ironi yaparken de Türkçe ironi yap "Cool" falan deme.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
hiçbir baltaya sap olamadığımızı nereden biliyorsun. Profesyonel dövüşcü olunca topluma çok yararlı mı oluyorsun? Biz animeyi hobi olarak izleriz, meslek olarak farklı bir alan seçeriz. Profesyonel dövüşcü olmak ve WWE izlemek senin tercihindir saygı duyarım. Anime izlemek ve farklı bir meslek ile uğraşmak benim tercihim saygı duy.[DOUBLEPOST=1434882837,1434882571][/DOUBLEPOST]
Türklük öyle Türkçe konuşarak belli olmaz. Senin doğduğun vatan ile belli olur. O zaman senin anlayışına göre Almanya'da ki göçmenler Türk değil.
Türk olmak için türkiyede doğmak yetmiyor.

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Animenin asosyal yaptığını bende kabul ediyorum ama kişiden kişiye değişir. Mesela ben zaten asosyel bir kişiyim. Ama bunun için bir sebebim var.
Kekeliyorum ve ne kadar düzeltmeye çabalasam da düzelmiyor. Bu yüzden fazla kişiyle konuşmam. Ayrıca tam asosyel de değilim. Basketbol oynarım.
Spor lisesine giderim. Yani pardon ama sap olabilmişim heralde. Ayrıca çizgi diziye anime derim çünkü çizgi dizi diyemiyorum. Anime daha kolay geliyor ağzıma.
Gerçek hayatta da anime dediğim için yazarken de anime diyorum. Ayrıca öyle bakınca siz de plugin diyorsunuz ? Neden Java eklentisi demiyorsunuz ?
Şimdi bir başlarsam ingilizce olan bir şeyi türkçe söylemeyen sözcükleri.
Edit:
Sorunu anlamadım biraz daha açmaya çalışırmısın

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
hiçbir baltaya sap olamadığımızı nereden biliyorsun. Profesyonel dövüşcü olunca topluma çok yararlı mı oluyorsun? Biz animeyi hobi olarak izleriz, meslek olarak farklı bir alan seçeriz. Profesyonel dövüşcü olmak ve WWE izlemek senin tercihindir saygı duyarım. Anime izlemek ve farklı bir meslek ile uğraşmak benim tercihim saygı duy.
Ben her zaman saygı duyarım.
Ben de anime izleyen birisiyim nadir olarak. Profil fotoğrafımda anime fotoğrafları taşıyorum.
Benim kızdığım şey forumda "gereksizlerin" üremesi.
Minecraft forumunda olup Minecraft'a hiçbir katkı sağlamayan, oruçlu günlerde profiline yemek resmi koyup insanların sabrını sınayanlara saygı göstermemi bekleme.
2013 zamanları forumun altın çağları idi. Şimdi ne oldu da mahvoldu forum ? Bu gereksizlerin üremesi sonucu forum kendini yitirdi.
Bu anime izleyen insanlar burada neden konu açıyor ? O kadar Türk anime forumu varken neden burası ?
Bunun cevabını hiç düşündün mü ? Bunlar insanlar üzerinde algı yaratmaya çalışıp kendince "anime izliyorum" kafasında hava atmaya çalışan kişiler. Bu sorunun başka bir cevabı yok.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Sen hiç merak etme yetiyor, Türkiye de doğuyorsun. Nüfus Cüzdanı çıkartıyorsun, Türkiye'de doğduğun için "T.C Cumhuriyeti Vatandaşı" yazıyorlar. Sen hiç dert etme o işi.
Hdp lilerin de tc vatandaşı yazıyordur merak etme 2 milliyetçilik yapana da ırkçı diyip karşı çıkan animeci hümanistleri de unutmadık