Bİzde tam tersiBizim okulmu tuhaf anlamadım sınıfta okulda herkes anime izliyor ve çocukça karşılamıyor :/
Aşırı psikopatlı bir şey, aşırıya kaçınca hiç kimse onu mükemmel yapamaz, ha yine de iyi ama bana göre kötüBen izlemedim ama bu forumda ağır fanlarını gördüm ve sanırım teki forumu bıraktı fakat @unununium var onunla konuş.
Söyleyeyim mi kim olduklarını @MUHDEHepsinin ismini bilmeliyim diye bir zorunluluk yok. Fan art olabilir bu. Bilmiyorum.
Ama yuri anime istiyorsan Shoujo Sect izle.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Söyleyebilirsin.Aşırı psikopatlı bir şey, aşırıya kaçınca hiç kimse onu mükemmel yapamaz, ha yine de iyi ama bana göre kötüYarısında bırakmıştım bi' ara bitirecem ama ._.[DOUBLEPOST=1424448605,1424448526][/DOUBLEPOST]
Söyleyeyim mi kim olduklarını @MUHDE![]()
İşte onlara açıcaksın Attack Of Titans'ı anlıyacaklarkardeşim hala çizgi flim diyor![]()
Sen de bir şey anlamamışsın "anime konusunda cahil" diyorum.Aslında Haklısın Ama "Anime Ve Cahillik" Arasında Çok Fark Var Dostum
Ben arkadaşın dediğini daha farklı bir açıdan düşündüm ve şu sonuca ulaştım = Anime konularında/hikayelerindeki cahillik*Sen de bir şey anlamamışsın "anime konusunda cahil" diyorum.
Anime hikayerlerinde ?Ben arkadaşın dediğini daha farklı bir açıdan düşündüm ve şu sonuca ulaştım = Anime konularında/hikayelerindeki cahillik*
B)
Hikayeleri*Anime hikayerlerinde ?
Anime kategorisi?
Hikayenin derken ne dediğini anlamadım neyseHikayeleri*
Fazla Anime izlemediğim için bütün kategorileri bilmiyorum. <--- Çünkü O bir Otaku veya Otacool değil. B)