- En iyi cevaplar
- 7
böyle animeler çoook x2Bu da erkek mesela :/
![]()
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hani davranış olarak değil doğuştan olarak görünüş kız gibi -.-
böyle animeler çoook x2Bu da erkek mesela :/
![]()
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hani davranış olarak değil doğuştan olarak görünüş kız gibi -.-
Sonra da benim Web adlı bir erkek çocuğum olur, onlar evlenirlerse, Deep Web olurlarKız olsun adı derin olsun lakap takıyım "Deep" derim :/. (ingilizce derin demek :/.)
Etiketleri okuyunca aklına o şarkı gelenler?
Güzel bağladın olayı :/Sonra da benim Web adlı bir erkek çocuğum olur, onlar evlenirlerse, Deep Web olurlar![]()
Web diye isim mi olur :/.Sonra da benim Web adlı bir erkek çocuğum olur, onlar evlenirlerse, Deep Web olurlar![]()
Under the Thunderdome diyorsun. Mad'ı Max ederiz diyorsun. GüzeeeeelYine fevkaladenin fevkinde bir konu daha.
(2 erkek olsun, kafes dövüşü...)
![]()
Hocam Benim Gibi Katalog mu Seçiyorsun :FASDASDASDASDADAikiz olsun biri kız biri erkek. kumral olsun ikisi de. kız yeşil gözlü, erkek olan lacivert gözlü olsun. ikisi de 1.80-75 boylarında olsun. oğlan olan basketbol la ilgilensin. kız olan da tenis. oğlanın kası baklavası olsun kızın 90 60 90 olsun görenler bir daha baksın. İkisinin de yüz hatları belli olsun .
Şahsen ben verirdim -.-Kız çocuğun olunca, sen yaşlandığında emekli maaşı ile idare ederken o mu sana para gönderecek. (Şimdi bayan üyeler tarafından karambole çekilmeden kaçıyorum)
Genelleme yapıyoruz Burcu, belki sen verirdin ama başkası vermezdiÇocuğum olmasa benim için daha iyi. Ama heveslenirsem, gider annesini de babasını da kaybetmiş bir çocuğu sahiplenirim. İhtiyacı olan varken yenisine ne gerek var -.- *Evlilikten korkuyor*
Şahsen ben verirdim -.-
onlar eşekYada..Köpeği..Şey...Neyse sustum.