[ANKET] Çocuğunuzun hangi cinsiyette olmasını isterdiniz?

Cins?

• Erkek

Kullanılan: 7 15.9%
  • Dişi

Kullanılan: 12 27.3%
  • Çocuğum olmasın

Kullanılan: 14 31.8%
  • Kararsız

Kullanılan: 11 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    44

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çocuğa gerek var mı? Dört yaşına kadar çok güzel ve sevimli oluyor çocuklar. Ondan sonra yaramazlıklar, insanı çileden çıkartmalar bini bir para. Dahası da var. Birisi küfür falan öğrettiyse işin daha kötü, sana küfür edebilir ve bundan zevk alabilir. Tabi bu tam dört yaşından sonra değil, on yaşından sonra.
Ergenliğe girince kızsa van dayrekşın sevecek, popüler kültür artığı, Amerikan özentisi olacak. Erkekse yalandan aşk acısı çekecek. arabesk, sigara gibi manasız şeylere bulaşacak. Tabi bunlar %80 ihtimal. Herkeste öyle olmaz tabi.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çocuğa gerek var mı? Dört yaşına kadar çok güzel ve sevimli oluyor çocuklar. Ondan sonra yaramazlıklar, insanı çileden çıkartmalar bini bir para. Dahası da var. Birisi küfür falan öğrettiyse işin daha kötü, sana küfür edebilir ve bundan zevk alabilir. Tabi bu tam dört yaşından sonra değil, on yaşından sonra.
Ergenliğe girince kızsa van dayrekşın sevecek, popüler kültür artığı, Amerikan özentisi olacak. Erkekse yalandan aşk acısı çekecek. arabesk, sigara gibi manasız şeylere bulaşacak. Tabi bunlar %80 ihtimal. Herkeste öyle olmaz tabi.
Bende zaten çocuğumun olmasını istemiyorum. Fakat eğer dediklerini ailen uygulasaydı sen olmazdın (Sana sokakta sigara içen biri veya "dayrekşın" hayranı demiyorum. Sadece şu kısımdan söz ediyorum:
"Çocuğa gerek var mı? Dört yaşına kadar çok güzel ve sevimli oluyor çocuklar. Ondan sonra yaramazlıklar, insanı çileden çıkartmalar bini bir para. Dahası da var. Birisi küfür falan öğrettiyse işin daha kötü, sana küfür edebilir ve bundan zevk alabilir. Tabi bu tam dört yaşından sonra değil, on yaşından sonra."
)

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Eh , bu konuda çocuğum olmasa daha iyi yazılarını görmeye başladım. Bu düşüncenin hepinizde değişeceğinin farkındasınızdır sanırım? Doğru zamanda , doğru kişi bulunduğunda bu düşünce değişiyor , insan bir aile sahibi olmak istiyor(Tabi gerçekten psikopat değilse.). Sanki bunu diyenler bu aşamalardan geçmedi ve yaşları çok büyükte bunları söylüyor. Aileniz size katlandıysa , sanırım sizde kendi çocuğunuza katlanablirsiniz.

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Eh , bu konuda çocuğum olmasa daha iyi yazılarını görmeye başladım. Bu düşüncenin hepinizde değişeceğinin farkındasınızdır sanırım? Doğru zamanda , doğru kişi bulunduğunda bu düşünce değişiyor , insan bir aile sahibi olmak istiyor(Tabi gerçekten psikopat değilse.). Sanki bunu diyenler bu aşamalardan geçmedi ve yaşları çok büyükte bunları söylüyor. Aileniz size katlandıysa , sanırım sizde kendi çocuğunuza katlanablirsiniz.
İnsanın bir aile sahibi olmak istemesinin sebebi evrimsel. Çocuğa katlanmak da evrimsel bir olay. Sonuçta ne kadar kötü olsa da seveceğiz o çocuğu. Fakat dışarıdan gözle bakınca ve genetik isteğimizi bir kenara bırakınca pek zor ve mantıksız geliyor bu olay bana.