anketimize katılır mısın?

Server Teması/Konusu ne olsun

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

Clause

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar. yarıyıl tatilinde modlu bir server açmayı düşünüyoruz. ama serverın ana konusu ve teması ne olsun bilemedik. arkadaşlar pvp tarzı bir şey isterken ben faction gibi bir şey düşünüyorum... ama başka fikirlerede açığız. şimdi aşağıdakilerden birini seçip yorum olarak yazar mısınız? (kendi fikirlerinizide yazabilirsiniz.)

1- Faction
2- Pvp
3- Krallık
4- Rpg
5- Karışık

şimdiden teşekkürler...

cank00

Tasarımcı ⚜️[Cank00] ⚜️Grapichs
En iyi cevaplar
0
Bence İlk Faction Yap Biraz Geliş Sonra Hub a Geç En iyisi (Faction Lapis i Unutma!)

Clause

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Faction pvp açabilirsiniz faction halinde savaşılır her hafta sonu turnuva olur vb vb.
evet bende öyle düşünüyorum hafta bir pvp duelloları kazananlara özel ödüller falan :) ayrıca ufak arazilerde çiftçilik ve hayvancılık yaparakta para kazanılabilinir olcak :D yani benim aklımdaki bu

Clause

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence İlk Faction Yap Biraz Geliş Sonra Hub a Geç En iyisi (Faction Lapis i Unutma!)
Lapis mi... Never never never :D lapis ve hammadde olayını sevmiyoruz. O yüzden para kazanmak için üç şey yapılcak ya arsa satın alıp çitçilik ve hayvancılık yapılcak, ya balıkçılık yaparak yada avcı olup mob ve boss keserek item alıp satılcak falan ve bunlar npc lerde yada pazaarlarda satılcak :D

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hm. Lapissiz Bir Server.Türkiyede Tutma Oranını Artık Kücük Yastaki Oyuncularımız %-010101 E Indirmeyi Basardı.Yani Lapissiz Yapma Demiyorum Ama.Gercekten Cok Iyi Bilginin Olması Gerekiyor. @SweetNetwork Gibi Bir RPG Serveride Yapabilirsiniz :)

Clause

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hm. Lapissiz Bir Server.Türkiyede Tutma Oranını Artık Kücük Yastaki Oyuncularımız %-010101 E Indirmeyi Basardı.Yani Lapissiz Yapma Demiyorum Ama.Gercekten Cok Iyi Bilginin Olması Gerekiyor. @SweetNetwork Gibi Bir RPG Serveride Yapabilirsiniz :)
Tutma yaşından kastınız? Server ekibimizin en küçüğü 14 ben 17 im :) ve ne yalan söyleyelim bir başka server dan esinlenmek bize biraz özenti geliyor... ve lapis... Ya cidden lapis ve hammadde olayları saçma değil mi... gerçekçi mesleklerle kasılmak daha cazip bizim için ayrıca daha Rpg havası verir? yani Mt2 yada silkroad gibi rpg oyunlarında ham madde gibi şeyler yok.. :D rpg gibi bir şey yapacaksak tam olmalı :) Hem o lapislerle falan uğraşmak çok sıkıcı? yani orda vakit kaybedeceğime hem mob keserim böylece hem eğlenir hem para kazanır hemde özel itemler bulabilirim... :D

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet Benle Hemfikirsin.Yani Bildigin Madenler Milletin Ayagina Geliyo.Türkiyeye Bazen Acıyorum.Gercek Meslekler Boylemi? Biraz Zorlanmamız Gerekiyor.Somada 301 Madencinin Ayagina Gelseydi Kömür Hicbiri Olmezdi.Lapise Yasak Gelse Keske :D

Clause

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet Benle Hemfikirsin.Yani Bildigin Madenler Milletin Ayagina Geliyo.Türkiyeye Bazen Acıyorum.Gercek Meslekler Boylemi? Biraz Zorlanmamız Gerekiyor.Somada 301 Madencinin Ayagina Gelseydi Kömür Hicbiri Olmezdi.Lapise Yasak Gelse Keske :D
Beni anlamanıza sevindim... Ve soma olayı da... Ülke olarak başımız sağolsun.. en büyük insanlık ayıbımızdan birisi... bu konuyu açmanın lüzümu yok bu konularda hassa bir insanım :( Lapis e yasak falan değil isteyen kullansın tabi ama ben hammaddeli server ları sevmiyorum :)

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eskiden KnightOnline Vardi (Hala Var) Misafirlige Gitmeden Once Orada Bi Yer Vardi Maden Kaziyoduk Ne Günlerdi Be..