Öneriniz için teşekkür ederiz fakat fantastik veya ortaçağ havasında bir server düşünüyoruzMine Strike Aç.3D Doku Paketi Hazırda Bulunmakta.
Doku Paketi:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Orta Çağ Mine Strike !!!Best Aydiya EwaÖneriniz için teşekkür ederiz fakat fantastik veya ortaçağ havasında bir server düşünüyoruz![]()
Strike değil ama isterseniz silahdar sınıfını seçerek tabanca tüfek gibi silahlar kullanabilceksinizOrta Çağ Mine Strike !!!Best Aydiya Ewa
İyi Fikir.Strike değil ama isterseniz silahdar sınıfını seçerek tabanca tüfek gibi silahlar kullanabilceksinizbölece herkesin zevkin uygun sınıflar olcak
Evet.. modlu bir server olacağı için silah çeşitleri fazlaİyi Fikir.
Roket Atarı Olan Rakıtmen Klası Olmalı.Evet.. modlu bir server olacağı için silah çeşitleri fazlabu yüzden Kam,yeniçeri,silahdar,okçu,ninja gibi sınıflar olacak
belki birde necrosil sınıfı olabilir
O kadar da değil ^^ maalesef mod lar sınırlı.. yani her bilgisayarın kaldırabileceği modlar kullandık... o modların en iyisi flan da ve flanı benim pc de dahil çoğu pc kaldırmıyor... ve normal çalışanlarda çok dandik kalıyorRoket Atarı Olan Rakıtmen Klası Olmalı.
özenme yenilikçi ol hep arkanda olacağımTutma yaşından kastınız? Server ekibimizin en küçüğü 14 ben 17 imve ne yalan söyleyelim bir başka server dan esinlenmek bize biraz özenti geliyor... ve lapis... Ya cidden lapis ve hammadde olayları saçma değil mi... gerçekçi mesleklerle kasılmak daha cazip bizim için ayrıca daha Rpg havası verir? yani Mt2 yada silkroad gibi rpg oyunlarında ham madde gibi şeyler yok..
rpg gibi bir şey yapacaksak tam olmalı
Hem o lapislerle falan uğraşmak çok sıkıcı? yani orda vakit kaybedeceğime hem mob keserim böylece hem eğlenir hem para kazanır hemde özel itemler bulabilirim...
![]()
Teşekkür ederizözenme yenilikçi ol hep arkanda olacağım![]()
Teşekkür ederiz düşüneceğizFaction : Türkiye sunucuları`nın neredeyse yarısı "Faction (Grublaşma)" sunucularından ibaret,açmanı önermiyorum. -
Player VS Player (PVP) : "PVP" Açmanı tavsiye etmiyorum:,genellikle türk sunucularında hile kullanıldığından. -
Krallık : "Krallık" Sunucusu açmak büyük bir sorumluluk ister,bu yükü kaldırabileceğine inanabiliyorsan tam sana göre. -
RPG : "RPG" Açmanı tavsiye etmiyorum, eğer kesinlikle bir sunucu açmayı düşünüyorsan onun yerine "Faction" açabilirsiniz. -
Karışık : "Karışık (Hub)" Hub sunucu açabilmeniz için önce bi kitleye sahip olmanız gerekir. Başlangıç olarak "Faction" daha sonra "PVP" açarak büyütebilirsiniz.