Anlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OmerSahinel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
birçok kez Minecraft'la ilgili forumlara kaydoldum ve iyi zamanlar geçirdim. Ama bu forum farklı, hiçbir forumu eleştirmem asla ama bu forumun üyeleri
hele ki bazıları "Şu konuya giriyim de işte birinin açığını bulup rapor edeyim" dercesine hemen hemen her konu altında
"Rapor edildin!, Hortlakçı rapor edildin, BAN!" gibi kelimeler görüyorum
Benim kadar rahatsız olan elbet vardır, arkadaşlar size söyleceğim şudur:

"Bırakın milletin derdini kimse kimseyi ilgilendirmez, nedir bu herkes birbirlerinin kuyusunu kazıyor, bir gün
o kuyulardan birilerine düşerseniz yardım bulamazsınız. Herkesin derdi kendine, isteyen hortlatsın isteyen konuyu açıp yarım bıraksın size ne?
adam belki yeni kaydolmuş konu dikkatini çekmiş yorum yapmış hemen altına "Hortçu rapor ettim seni" demeye gerek yok! Bırakın
bazı şeyleri görmezden gelin, merak ediyorum rapor edenler acaba Premimum Hesap falan mı kazanıyor? Eğer öyleyse herkes
birbirinin açığını arasın. Bu durumda yöneticilerinde bir el koyması gerekiyor, herkes birbirinin açığını arıyor! Kendinize gelin!
"​

Son düzenleme:
H

hsndmrts_

Ziyaretçi
forumu eleştirmiyorum haşa! ne alaka anlamadım :D haşa kelimesinin ne anlama geldiğini bilmediğini düşünüyorum

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlışın var
eğer bu dediklerin olmassa forum düzgün yürümez
+
forum çöplüğe döner
düşünsene kimse kimseye karışmıyor herkes istediği şeyi yapıyor
küfür ediyor hakaret ediyor post kasıyor
biraz düşünerek konu aç

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Açılın bana laf söylüyor şuanda.

Sen bir konu açıyorsun.İnsan merak ediyor giriyor.Bi bakıyorsun konu rezerve edilmiş sanki.Daha yapı %15 bitince paylaşıcam.Kardeşim o zaman bitince aç konunuda.Sonra rapor edince biz forum düşmanı oluyoruz.

OmerSahinel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yanlışın var
eğer bu dediklerin olmassa forum düzgün yürümez
+
forum çöplüğe döner
düşünsene kimse kimseye karışmıyor herkes istediği şeyi yapıyor
küfür ediyor hakaret ediyor post kasıyor
biraz düşünerek konu aç
Ben onu demiyorum zaten onlar elbette olacak ama şu konu horlatması, konuyu erkenden açtın bitirince aç diyalogları çok sıkıyor insanı.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben onu demiyorum zaten onlar elbette olacak ama şu konu horlatması, konuyu erkenden açtın bitirince aç diyalogları çok sıkıyor insanı.

O zaman 1-2 yıllık konuları hortlatmayacak , yaptığın şeyleri bitirince açacaksın.Bu kadar basit ama çok büyütüyorsunuz.

OmerSahinel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Açılın bana laf söylüyor şuanda.

Sen bir konu açıyorsun.İnsan merak ediyor giriyor.Bi bakıyorsun konu rezerve edilmiş sanki.Daha yapı %15 bitince paylaşıcam.Kardeşim o zaman bitince aç konunuda.Sonra rapor edince biz forum düşmanı oluyoruz.
Bir şeyler yapıyorsan ulu orta yapma o zaman. Özel mesaj atabilirsin veya da hiçbir şey yapmayada bilirdin. Yorumun için teşekkürler.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim dediklerimde bunlar da dahil
sıkabilir ama yapacak bir şey yok
forum bu ha mesela ben de sinir oluyorum orası doğru
ama bunlar olmassa ya bilmedikleri için ya da inat olsun diye çöpe dönüştürürler

OmerSahinel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O zaman 1-2 yıllık konuları hortlatmayacak , yaptığın şeyleri bitirince açacaksın.Bu kadar basit ama çok büyütüyorsunuz.
İyi de adam yeni gelmiş çok ilginç başlık adam harika bir şey yapmış yorum atarsa yasaklanır bu saçma arkadaşım! Forum dediğin kafanı dağıtabileceğin yerdir bu forumda bazıları(ben dahil) düşünüyorlar "Yorum yapsam mı yapmasam mı?"..[DOUBLEPOST=1391083742,1391083696][/DOUBLEPOST]
Benim dediklerimde bunlar da dahil
sıkabilir ama yapacak bir şey yok
forum bu ha mesela ben de sinir oluyorum orası doğru
ama bunlar olmassa ya bilmedikleri için ya da inat olsun diye çöpe dönüştürürler
İnsan sıkılıyor işte, belki eski gelenler alışkın olabilirler ama yeniler için bu kurallara uymak çok zor..

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İyi de adam yeni gelmiş çok ilginç başlık adam harika bir şey yapmış yorum atarsa yasaklanır bu saçma arkadaşım! Forum dediğin kafanı dağıtabileceğin yerdir bu forumda bazıları(ben dahil) düşünüyorlar "Yorum yapsam mı yapmasam mı?"..[DOUBLEPOST=1391083742,1391083696][/DOUBLEPOST]
İnsan sıkılıyor işte, belki eski gelenler alışkın olabilirler ama yeniler için bu kurallara uymak çok zor..

Forum dediğin sadece kafa dağıtabileceğin bir yer değildir.Yeni şeyler öğrenip kendini geliştirebileceğin bir internet platformudur (ya da siteleri işte).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...