Anlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bodhisattva

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sizin söylediklerinize bazılarına katılıyorum bazı maddelere katılmamaktayım. Bu konu hortlatma işine katılmıyorum çünki nerdeyse 2 sene önceki konulara yorum yapıyorsunuz ve cevap bulamıcaksınız tabikide adam 2 sene önceki konusunu nasıl hatırlayıp yapabilir link kırık vs.
onun yerine 2dklığını ayırıp doğru düzgün bir konu açabilirsiniz. o bukadar basit he şu maddedede Ömer Şahinel arkadaşımıza katılıyorum kesinlikle. bazı forumlara göre bu forumda arkadaşlık ilişkileri sohbetler konuşmalar vs. berbat! kullanıcılar örnek olarak söylüyorum. Ben bu kaynak paketini aldım çıkıyorum. tarz bu yardım etme (0) sohbetler vs. (0) Eğer biraz forumu kaliteleştirmek için. bunlar gerekli sadece minecraft söz konusu değil. Google sketchup dersleri 3d modelleme dersleri vb. şeyler koyulmalı. bi kullanıcı diğer kullanıcıya bildiklerini anlatmalı.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sizin söylediklerinize bazılarına katılıyorum bazı maddelere katılmamaktayım. Bu konu hortlatma işine katılmıyorum çünki nerdeyse 2 sene önceki konulara yorum yapıyorsunuz ve cevap bulamıcaksınız tabikide adam 2 sene önceki konusunu nasıl hatırlayıp yapabilir link kırık vs.
onun yerine 2dklığını ayırıp doğru düzgün bir konu açabilirsiniz. o bukadar basit he şu maddedede Ömer Şahinel arkadaşımıza katılıyorum kesinlikle. bazı forumlara göre bu forumda arkadaşlık ilişkileri sohbetler konuşmalar vs. berbat! kullanıcılar örnek olarak söylüyorum. Ben bu kaynak paketini aldım çıkıyorum. tarz bu yardım etme (0) sohbetler vs. (0) Eğer biraz forumu kaliteleştirmek için. bunlar gerekli sadece minecraft söz konusu değil. Google sketchup dersleri 3d modelleme dersleri vb. şeyler koyulmalı. bi kullanıcı diğer kullanıcıya bildiklerini anlatmalı.
Benim Olay Burda Biter.
@craft_man bence bu sözle çok doğru bir konuma getirdi

OmerSahinel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SONUNDA BENİ ANLAYAN BİRİSİ ! TEŞEKKÜRLER SİPİRMIN! *_*

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
@Bodhisattva duygularımı bi nebzede olsa dile getirmiş, okursanız sevinirim. Ayrıca "rapor edildi", "konu yeri yanlış!", gibi iğneleyici yazılar yazanları rapor ederseniz sınırsız olarak banlanacaklardır. Bu tür yazılar yasaktır. Eğer uygun olmayan bir konu gördüysenizde konuya konunun yanlış olduğunu ve konuyu açan üyenin nasıl düzelteceğini yazarak "mini-moderatörlük" yapabilirsiniz. Bu kurallarla alakalı detaylı bilgiyi yakında yayınlayacağım.

Herkese iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...