Anne Babalar Dikkat! [Sohbet konusuna dönüştük] [Konusal dönüşüm]

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bu haberi gördüm televizyonda oyun eskiden gayet hoş ve keyifliydi (oynuyordum) sonra büyüdükçe içine edildi.Free Gift ler 9 Yaşındaki oyuncular tabii ki bu yaşdakilerdende küfür beklenir Biri ölünce ana bacı karıştırmalar.Şimdi içine edildi vallaha Eskiden keyif veriyordu ama neyse.
Kapatsınlar oyunuda kurtulağ

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
So don't play Wolfteam[DOUBLEPOST=1410473017,1410472965][/DOUBLEPOST]
Steam'dan oyun oynayıp, LoL veya Wofteam gibi küfür edilesi oyunlar oynamıyorum Allahtan.
Lole laf etme şimdi Wolfteam'in içeriği bile kötü ama lol öyle değil oyunu kötü yapanlar çocuklar, ama tabi senin fikrin saygı duyarım.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oyun İLK ÇIKTIĞI Zamanlarda keyifle oynuyordum. Çoluk çocuk, bilmem ne karakteri yoktu. Sadece direniş vardı. İnsanlar Kurtlara direnirdi, takım çalışması ile oynardık. Artık Joygame'nin yaptığı Türk oyun firmaları'nın önünü kesmek. Oynayan yaş grubu 8-12 yaşındaki çocuklar. Büyüklerden de var ama onlarında ne tipler olduğunu (haberdeki) biliyorsunuz. Hayatında Cs Ve mt2'den başka oyun oynamayan tipler. Oyunda sürekli öldüğü için küfür eden çocuklar, hile açan çocuklar cirit atıyor. Joygame'nin de sunduğu fiyatlar KAZIK. O paraya Wolfteam'i Woftaym diye okuyan çocuklar bile en azından bir steam'den oyun alsalar farkı anlayacaklar ama nafile...

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Haberi facebook'tan buldum neyse minecraft türkiye forum olarak bu olayların olmasına göz yumuyor

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Haberi facebook'tan buldum neyse minecraft türkiye forum olarak bu olayların olmasına göz yumuyor
Bu olaylarda Minecraft Türkiye yönetimi suçlu değildir. Saçmalamayınız. Sadece alınan bir reklam. Tıklayıp tıklamamak, oynayıp oynamamak sana kalmış. Tabi iraden yoksa bir şey diyemeyeceğim.

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Oyun İLK ÇIKTIĞI Zamanlarda keyifle oynuyordum. Çoluk çocuk, bilmem ne karakteri yoktu. Sadece direniş vardı. İnsanlar Kurtlara direnirdi, takım çalışması ile oynardık. Artık Joygame'nin yaptığı Türk oyun firmaları'nın önünü kesmek. Oynayan yaş grubu 8-12 yaşındaki çocuklar. Büyüklerden de var ama onlarında ne tipler olduğunu (haberdeki) biliyorsunuz. Hayatında Cs Ve mt2'den başka oyun oynamayan tipler. Oyunda sürekli öldüğü için küfür eden çocuklar, hile açan çocuklar cirit atıyor. Joygame'nin de sunduğu fiyatlar KAZIK. O paraya Wolfteam'i Woftaym diye okuyan çocuklar bile en azından bir steam'den oyun alsalar farkı anlayacaklar ama nafile...

Kardeş haklısın fakat herkes farklıdır düşüncesi ile zevki ile zekası ile biz kendi dalgamıza bakalım...[DOUBLEPOST=1410474031,1410473958][/DOUBLEPOST]
Bu olaylarda Minecraft Türkiye yönetimi suçlu değildir. Saçmalamayınız. Sadece alınan bir reklam. Tıklayıp tıklamamak, oynayıp oynamamak sana kalmış. Tabi iraden yoksa bir şey diyemeyeceğim.

şaka olsun diye koydum yani sizi niye suçluyayım ki ?[DOUBLEPOST=1410474330][/DOUBLEPOST]Bu reklamlara bakarsak ben kılsız bir insanım ve buna ihtiyacım yok :D