- En iyi cevaplar
- 0
Zamanında skypeyi bilmezdik.Arkadaşlar ile odaları SMS yolu ile birbirimize bildirirdik.Hey gidi günler heey.Şimdi aynı hali olsa gene oynarım aslında.Artık Joygame Pay To Win tarzında yapmaya başlıyor.Gidip çocuk 10TL'lik Nakit çekiyor gidip 1+30 + %50 indirimden binlerce kutu alıyor.Bizim zamanımızda 1 kutuyu indirim yapsınlarda alalım diye bakıyorduk.Herkes yatırmıyordu da.Şimdi ipini koparan küçükler çüzdandan para aşırıp gidip Nakit çekiyorlar.[DOUBLEPOST=1410474570,1410474500][/DOUBLEPOST]Oyun İLK ÇIKTIĞI Zamanlarda keyifle oynuyordum. Çoluk çocuk, bilmem ne karakteri yoktu. Sadece direniş vardı. İnsanlar Kurtlara direnirdi, takım çalışması ile oynardık. Artık Joygame'nin yaptığı Türk oyun firmaları'nın önünü kesmek. Oynayan yaş grubu 8-12 yaşındaki çocuklar. Büyüklerden de var ama onlarında ne tipler olduğunu (haberdeki) biliyorsunuz. Hayatında Cs Ve mt2'den başka oyun oynamayan tipler. Oyunda sürekli öldüğü için küfür eden çocuklar, hile açan çocuklar cirit atıyor. Joygame'nin de sunduğu fiyatlar KAZIK. O paraya Wolfteam'i Woftaym diye okuyan çocuklar bile en azından bir steam'den oyun alsalar farkı anlayacaklar ama nafile...
O zimin idi bilok (********) kullaniciksin şikirimKardeş haklısın fakat herkes farklıdır düşüncesi ile zevki ile zekası ile biz kendi dalgamıza bakalım...[DOUBLEPOST=1410474031,1410473958][/DOUBLEPOST]
şaka olsun diye koydum yani sizi niye suçluyayım ki ?[DOUBLEPOST=1410474330][/DOUBLEPOST]Bu reklamlara bakarsak ben kılsız bir insanım ve buna ihtiyacım yok![]()
![]()