Annem

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ben hic özür dilemiyorum cunki hiç özür dileyecek bir şey yapmıyorum
Benim annemin ne kadar salak, gıcık olduğunu görsen ya boğazlarsın, ya da kendin intahar edersin.
Babam da aynı şekilde.
Kavga etmediğimiz, dayak yemediğim bir gün yok.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim annemin ne kadar salak, gıcık olduğunu görsen ya boğazlarsın, ya da kendin intahar edersin.
Annesine salk diyeni ilk kez duyuyorum anne ne kadar'salak' olsada büyüten senin için uğraşan biri sonuçta ve bunu ben pek onaylamıyorum fakat aynısını kardeşim de var (öz kardeşim bana şantaj yapar tehdit eder ve ispitler)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Annesine salk diyeni ilk kez duyuyorum anne ne kadar'salak' olsada büyüten senin için uğraşan biri sonuçta ve bunu ben pek onaylamıyorum fakat aynısını kardeşim de var (öz kardeşim bana şantaj yapar tehdit eder ve ispitler)
Benim de öz erkek kardeşim var. O da aynı şekil. Otelde kalıyoruz şu an taşınıyoruz anahtarı alıyor beni dışarı bırakıyor. 2 saat yalvarıyorum öyle açıyor.

LokumReyiz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim de öz erkek kardeşim var. O da aynı şekil. Otelde kalıyoruz şu an taşınıyoruz anahtarı alıyor beni dışarı bırakıyor. 2 saat yalvarıyorum öyle açıyor.
Babam çok fena. 2 dakika oturuyorum eve geliyor ve.. Bu kaç saattir bilgisayarda diyip kaldırıyor ._.

Moderatör tarafından düzenlendi:

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ağlattın lan :( Allah'ta seni ağlatsın S:ADAS:DsaF:sa:fS:F -Alper (Red_)

Moderatör tarafından düzenlendi:

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
annene mektup yaz sonra evdek çık ertesi gün gel me sonraki gün gelme sonraki gün gelme sonraki günden sonra gel mektupda ben bida eve gelmicem ******* edecem GG yaz git :D