LokumReyiz
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bak bir gece çalış para kazan ._.Benim de annem özürlerimi kabul etmiyor. Az özür diliyorum çünkü %85 ben haklı oluyorum![]()
Bak bir gece çalış para kazan ._.Benim de annem özürlerimi kabul etmiyor. Az özür diliyorum çünkü %85 ben haklı oluyorum![]()
Ben hic özür dilemiyorum cunki hiç özür dileyecek bir şey yapmıyorumBenim de annem özürlerimi kabul etmiyor. Az özür diliyorum çünkü %85 ben haklı oluyorum![]()
Benim annemin ne kadar salak, gıcık olduğunu görsen ya boğazlarsın, ya da kendin intahar edersin.Ben hic özür dilemiyorum cunki hiç özür dileyecek bir şey yapmıyorum
Annesine salk diyeni ilk kez duyuyorum anne ne kadar'salak' olsada büyüten senin için uğraşan biri sonuçta ve bunu ben pek onaylamıyorum fakat aynısını kardeşim de var (öz kardeşim bana şantaj yapar tehdit eder ve ispitler)Benim annemin ne kadar salak, gıcık olduğunu görsen ya boğazlarsın, ya da kendin intahar edersin.
Benim de öz erkek kardeşim var. O da aynı şekil. Otelde kalıyoruz şu an taşınıyoruz anahtarı alıyor beni dışarı bırakıyor. 2 saat yalvarıyorum öyle açıyor.Annesine salk diyeni ilk kez duyuyorum anne ne kadar'salak' olsada büyüten senin için uğraşan biri sonuçta ve bunu ben pek onaylamıyorum fakat aynısını kardeşim de var (öz kardeşim bana şantaj yapar tehdit eder ve ispitler)
Babam çok fena. 2 dakika oturuyorum eve geliyor ve.. Bu kaç saattir bilgisayarda diyip kaldırıyor ._.Benim de öz erkek kardeşim var. O da aynı şekil. Otelde kalıyoruz şu an taşınıyoruz anahtarı alıyor beni dışarı bırakıyor. 2 saat yalvarıyorum öyle açıyor.
BanlanmışızAnnemle küsersek 5 dk kalmaz barışırız![]()
3 günlük benimki bitiyor zatenBanlanmışızKadir sağ olsun bana hesabını verdi şimdilik.Yetti ama bu forum he.
Benim ki 2 güne. -Alper (Red_)3 günlük benimki bitiyor zaten
Niye bannedsinizBenim ki 2 güne. -Alper (Red_)
Ne yararı lan şirin demişin bir okudum vahşet.Geber patatesumarım hikayem yararlı oluştur kardeşim...