Anti-Lapis

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Seni bir şey zannedip anlık çıkmıştım tabi.Zaten öyle yapacağını biliyordum.
[DOUBLEPOST=1410083673,1410083637][/DOUBLEPOST]

Almanlara Türk Sunucularını Rezil Etme Qeyf !
tabii ki siz ipana TÜRK değilsiniz ya İPANA almanlara bizi rezil edersiniz TÜRK DÜŞMANISINIZ OĞLUM SİZ TÜRK DÜŞMANI

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
HAHAHAHAHHAHA şimdide ping atmaya başladılar @SearchTR buna diyecek bişeyin varmı korumaya devam edebilirsin :D Baştada Sölediğim Gibi Sizin Erkekliğiniz Bu kadar

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
HAHAHAHAHHAHA şimdide ping atmaya başladılar @SearchTR buna diyecek bişeyin varmı korumaya devam edebilirsin :D Baştada Sölediğim Gibi Sizin Erkekliğiniz Bu kadar

444 Kişiye kafa tutmaya kalkma sen Polat Alemdar değilsin
Fazla Ego
Ayrıca Karmaşa Çıkarmak İçin Yazdığın Ping Atma Konusunda Gerçektende Atasım Geldi Şuanda Kendimi Zor Tutuyorum

minecraft hayattır

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim işin kolayı kaçmayın lapisi kaldırın minigames koyun
Hamachili sw m de Önceden lapis vardı başta sonra kaldırdım minigames Koydum ama lapis niye yok dendi isyan çıktı swyi bıraktılar sonra motd yi lapis eklendi diye değiştirdim ama genede sw eskisi gibi dolu değildi sonra kapadım aynı şeyi nitrado sw m de yapmadım ama çünkü para mı riske atamazdım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
evet sayın @Admicos e onun hayali grubu . ise bak benimde hayali bi serverim var hemde lapisli . hadi GravyBot at pingle sikayet et modemi kes bekliyom

not: mahkeme kapısından samsung la yolladım ._.

DPXs

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet sayın @Admicos e onun hayali grubu . ise bak benimde hayali bi serverim var hemde lapisli . hadi GravyBot at pingle sikayet et modemi kes bekliyom

not: mahkeme kapısından samsung la yolladım ._.
Oyunun yasal olmayan bir versiyonunu kullandıktan sonra mahkemede nasıl kendini savunacaksın ? crack'in ne kadar yasal olduğunu sanıyorsun mahkemeymiş güldürdün :D Allah da seni güldürsün.