furkansahin1
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Ben işin Kolayını Kaçmadım Uzun Süre Uğraştım Lapisin Fiyatını bayağı Düşürdüm Yani lapis var ama lapis kazmak istemiyolarKardeşim işin kolayı kaçmayın lapisi kaldırın minigames koyun
Ben işin Kolayını Kaçmadım Uzun Süre Uğraştım Lapisin Fiyatını bayağı Düşürdüm Yani lapis var ama lapis kazmak istemiyolarKardeşim işin kolayı kaçmayın lapisi kaldırın minigames koyun
Ben işin Kolayını Kaçmadım Uzun Süre Uğraştım Lapisin Fiyatını bayağı Düşürdüm Yani lapis var ama lapis kazmak istemiyolar![]()
Sen Benim Serverime Geldiğinde lapisten çıkmıştın Naber
tabii ki siz ipana TÜRK değilsiniz ya İPANA almanlara bizi rezil edersiniz TÜRK DÜŞMANISINIZ OĞLUM SİZ TÜRK DÜŞMANISeni bir şey zannedip anlık çıkmıştım tabi.Zaten öyle yapacağını biliyordum.
[DOUBLEPOST=1410083673,1410083637][/DOUBLEPOST]![]()
Almanlara Türk Sunucularını Rezil Etme Qeyf !
tabii ki siz ipana TÜRK değilsiniz ya İPANA almanlara bizi rezil edersiniz TÜRK DÜŞMANISINIZ OĞLUM SİZ TÜRK DÜŞMANI
HAHAHAHAHHAHA şimdide ping atmaya başladılar @SearchTR buna diyecek bişeyin varmı korumaya devam edebilirsinBaştada Sölediğim Gibi Sizin Erkekliğiniz Bu kadar
Anlamadım ?HAHAHAHAHHAHA şimdide ping atmaya başladılar @SearchTR buna diyecek bişeyin varmı korumaya devam edebilirsinBaştada Sölediğim Gibi Sizin Erkekliğiniz Bu kadar
Anlamadım ?
@SearchTR şu konuyu kapatırsan resmindeki kız gece evine gelsin ve seni öpsün inşallah[DOUBLEPOST=1410090463,1410090376][/DOUBLEPOST]
Ben mi ? Küfür nerede lan ?
Hamachili sw m de Önceden lapis vardı başta sonra kaldırdım minigames Koydum ama lapis niye yok dendi isyan çıktı swyi bıraktılar sonra motd yi lapis eklendi diye değiştirdim ama genede sw eskisi gibi dolu değildi sonra kapadım aynı şeyi nitrado sw m de yapmadım ama çünkü para mı riske atamazdımKardeşim işin kolayı kaçmayın lapisi kaldırın minigames koyun
Oyunun yasal olmayan bir versiyonunu kullandıktan sonra mahkemede nasıl kendini savunacaksın ? crack'in ne kadar yasal olduğunu sanıyorsun mahkemeymiş güldürdünevet sayın @Admicos e onun hayali grubu . ise bak benimde hayali bi serverim var hemde lapisli . hadi GravyBot at pingle sikayet et modemi kes bekliyom
not: mahkeme kapısından samsung la yolladım ._.
evet sayın @Admicos e onun hayali grubu . ise bak benimde hayali bi serverim var hemde lapisli . hadi GravyBot at pingle sikayet et modemi kes bekliyom
not: mahkeme kapısından samsung la yolladım ._.
Serveri crackle açmıyor ki offline olarak açıyor ?Oyunun yasal olmayan bir versiyonunu kullandıktan sonra mahkemede nasıl kendini savunacaksın ? crack'in ne kadar yasal olduğunu sanıyorsun mahkemeymiş güldürdünAllah da seni güldürsün.