chaosfight
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
/msg komutunu da kaldırmanız gerek eğer bunu yaparsanız 
Bu factionla alakalı onu düzeltmem gereksiz olur/msg komutunu da kaldırmanız gerek eğer bunu yaparsanız![]()
Crash Kodu şu anda çok büyük bi bela. Signe dahi yapabilenler var bunu. Bunu kesin olarak önlemenin bir yolu olduğunu düşünmüyorum. Çün ki minecraftın bir den çok crash kodu var. Birini fixlerseniz diğerini kullanacaktır kendini ''heçkır'' sanan abilerimiz.Bu factionla alakalı onu düzeltmem gereksiz olur
Yaknda bugfixer plugini yapıcam crash kodu op sign itemframe bugu hepsini düzeltecek
Onu unioantşcrashin kodunq bakınca farkettim ama spigota öyle demiyprdu ondan hatq olmuş. Olabilir düzelticem yeni sürümleYanlız pluginde yanlış bilmiyorsam fail var.
Sen sadece "asd454614564137564645654iİsd32rsdcfvdİfsdcsd45r6dsf57sdf54687684687778444444444cfsdf32454566234fSDB;"
yazılmasını engellemişsin.
Sadece "İ" yazarak çökertilmiyomuydu ?
Yoksa faction için sadece bu kod mu geçerli ?
dediğim gibi. özel launcher kullanırsanız hiçbir sorun olmaz. hem aradan hackleride çıkartmış olursunuz.Onu unioantşcrashin kodunq bakınca farkettim ama spigota öyle demiyprdu ondan hatq olmuş. Olabilir düzelticem yeni sürümle
İhtiyaç yok. Direk yazabilir ama kendi clientide crash verirBu arada arkadaşlar bilinmeyen bi konu varsa açıklık getireyim, minecraft crash kodlarını yazabilmek için resillience gibi bir cliente ihtiyacınız var. yani tamamen kurtulmak istiyorsanız özel launcher kullanabilirsiniz.
Anlamadın heraldeİhtiyaç yok. Direk yazabilir ama kendi clientide crash verir
hayır kodu kendin de yazabilirsin ama senin oyunun da diğerleri gibi crash verir.Anlamadın heraldeCrash kodu için resilience clientinizin olması gerek. Ve kod yazıldığında oyundan atılmayanlar ise resillience si olanlardır. eğer özel launcher kodlayabilirseniz tamamen kurtulmuş olursunuz
Kendin yazmayı denersen görürsün nasıl bir sona ulaşacağını...hayır kodu kendin de yazabilirsin ama senin oyunun da diğerleri gibi crash verir.
Resilience fontlarla oynadığı için o crash yemiyor .hayır kodu kendin de yazabilirsin ama senin oyunun da diğerleri gibi crash verir.
biliyorum ama ben kodu kullanırken crash yemem skıntı olmuyorResilience fontlarla oynadığı için o crash yemiyor .
Arkadaş ondan bahsetmiş![]()
supercensor pluginine crashkodu/ayol yapmayı deneyin etkili olabilir.[DOUBLEPOST=1437734772,1437734384][/DOUBLEPOST]Serverimde denedim oldubiliyorum ama ben kodu kullanırken crash yemem skıntı olmuyor
supercensor faction descriptiona etki etmeyecektirsupercensor pluginine crashkodu/ayol yapmayı deneyin etkili olabilir.[DOUBLEPOST=1437734772,1437734384][/DOUBLEPOST]Serverimde denedim olduBen süper bir dahiyim.