Onaylı Tanıtım AntiTab Plugin

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Arkadaş komutların gösteriminin engellendiğini fakat oyuncuların isimlerinin tamamlanmadığını söylemeye çalışmış yani istediği şey olmuş fakat bir oyuncunun ismini tamamlarkende sorun oluştuğunu belirtmek istemiş.
Açıkladığın için teşekkürer :) .
Dostum şöyle yap zaten plugini yüklediysen Sunucuyu durdur Spigot.yml nin içerisinden " tab-complete " bulun ve değeri 0 ya da 1 yap. Çünkü bu kısmı -1 yapmak tab ları tamamen engelliyor.
(AntiTab ı yükledikten sonra oyunculara hiçbir yetki vermediğinden emin ol verdiysen al "antitab.bypass " bu perm e sahip kişileri antitab etkilemez çünkü)

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
antitab.bypass perm i sadece yetkililerde olacak bu peri verirsen tab ( /? vb komutlar kullanabilirler yani o perm i verdiğinde) kullanabilir insanlar. Plugini yükledikten sonra herhangi bir ayara gerek yok.
Spigot.yml nin içerisindeki tab-complete kısmı 0 ya da 1 yaptıysan oyuncular nick lere tab yapabiliyor ama komutlara tab yapamıyor olması gerek.

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Sorununuz çözülmüştür diye tahmin ediyorum çözülmediyse belirtiniz.

Melihoper

mc.TurkLion.net
En iyi cevaplar
4
Dostum AntiTab adı üstünde sunucuda direkt TAB basmayı engelliyor AntiCommandTab pluginini kullanmayı deneyin gelişmeleri yazarsanız sevinirim.