- En iyi cevaplar
- 0
Bu konuda sana katılıyorum fakat ''kullanıcı adının'' anlamını merak ettimDilini kaybeden benliğini kaybeder.Asimile olur yok olur.Lütfen başlıkları türkçe yapalım.
Bu konuda sana katılıyorum fakat ''kullanıcı adının'' anlamını merak ettimDilini kaybeden benliğini kaybeder.Asimile olur yok olur.Lütfen başlıkları türkçe yapalım.
Dilini kaybeden benliğini kaybeder.Asimile olur yok olur.Lütfen başlıkları türkçe yapalım.
Vay canına atarın böylesi@ByNovem, ben sadece türkiyede çalışmıyorum. Yurt dışında çalışmalarım var. Bu yapıtları toplayarak kendime bir galeri açıyorum. International dil ingilizcedir. Umarım iyi anlamışsındır.. Git eleştirini yapıt üzerinden yap. Forum üyelerinin her şeyini eleştirme.
Vay canına atarın böylesi.Bu geneldi sırf sana değil.
Yok atarlı gençler etrafımı sardı ben kaçar konudan.
Ha ille de direteceksen senin de ingilizce kullandığın konuların var. Önce kendimizi, daha sonra başkalarını eleştirelim lütfenVay canına atarın böylesi.Bu geneldi sırf sana değil.
O değilde droshenin o yurt dışında çalışmasından anladıgım Türkler Harici dier adamlarada yardım ediyor bu yönden onu desteklemem Nedeni ise Bırak Türkiye gelişsin dier ülkeleri geliştirmeye gerek yok bence.Hadi canım hadi ! Haksız durumdasın diye atarlı genç muhabbetine döndün hemen.Yaptığın yorumun yapılan sanatla hiçbir alakası olmaması ne kadar üzücü bir durum değil mi canım ?![]()
O değilde droshenin o yurt dışında çalışmasından anladıgım Türkler Harici dier adamlarada yardım ediyor bu yönden onu desteklemem Nedeni ise Bırak Türkiye gelişsin dier ülkeleri geliştirmeye gerek yok bence.
Kendimi eleştirdim ileri seviyede manyaklık,başlarını ne olursa olsun beğenmeme,yüksek ego,inanılmaz kin tutma.
2 konuda var ve 1 yıl önce açılmışlar ondan sonra düzelttim dikkat ederseniz.
Dostum saçmalama.Türkiye kendi içindemi gelişecek ? Dış ülkelerde ''Bakın türk mimarlar neler yapıyor'' dedirtmedikce ne işe yarıyacak ?O değilde droshenin o yurt dışında çalışmasından anladıgım Türkler Harici dier adamlarada yardım ediyor bu yönden onu desteklemem Nedeni ise Bırak Türkiye gelişsin dier ülkeleri geliştirmeye gerek yok bence.
Ama orda paylaşır Sonra O mapı Çalan Sağlam hub sunucular olabilir Bölece Onların Ülkesinden yapılmış sayılıyor Doğru Değilmi Ama?[DOUBLEPOST=1404250956][/DOUBLEPOST]Hayır yanlış bilgi.Sanırsam arkadaş PMC den yapı paylaşıyor sürekli bunu da paylaşacaklar.Arap Camiisi dese kimse anlamaz . Arabian Mosque denince herkes anlıyor genel bir dil.[DOUBLEPOST=1404250831,1404250764][/DOUBLEPOST]
Tebrikler sen busunDoğru tespit ! Fazla uzatmayalım istersen . İyi sabahlar.
Ben Mapı Çalıp kendi üstlerine geçirmesinler diyorum anlatmak istedigim bu.Dostum saçmalama.Türkiye kendi içindemi gelişecek ? Dış ülkelerde ''Bakın türk mimarlar neler yapıyor'' dedirtmedikce ne işe yarıyacak ?
Sadece resimler var nasıl çalınabilir ? Sağlam bir hub sunucu çalıntı harita nasıl kullanabilir ?Ama orda paylaşır Sonra O mapı Çalan Sağlam hub sunucular olabilir Bölece Onların Ülkesinden yapılmış sayılıyor Doğru Değilmi Ama?[DOUBLEPOST=1404250956][/DOUBLEPOST]
Ben Mapı Çalıp kendi üstlerine geçirmesinler diyorum anlatmak istedigim bu.
O değilde droshenin o yurt dışında çalışmasından anladıgım Türkler Harici dier adamlarada yardım ediyor bu yönden onu desteklemem Nedeni ise Bırak Türkiye gelişsin dier ülkeleri geliştirmeye gerek yok bence.
Ama orda paylaşır Sonra O mapı Çalan Sağlam hub sunucular olabilir Bölece Onların Ülkesinden yapılmış sayılıyor Doğru Değilmi Ama?[DOUBLEPOST=1404250956][/DOUBLEPOST]
Ben Mapı Çalıp kendi üstlerine geçirmesinler diyorum anlatmak istedigim bu.
Hayır yanlış bilgi.Sanırsam arkadaş PMC den yapı paylaşıyor sürekli bunu da paylaşacaklar.Arap Camiisi dese kimse anlamaz . Arabian Mosque denince herkes anlıyor genel bir dil.[DOUBLEPOST=1404250831,1404250764][/DOUBLEPOST]
Tebrikler sen busunDoğru tespit ! Fazla uzatmayalım istersen . İyi sabahlar.