Arabian Mosque | Ronin BT

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dilini kaybeden benliğini kaybeder.Asimile olur yok olur.Lütfen başlıkları türkçe yapalım.

@ByNovem, ben sadece türkiyede çalışmıyorum. Yurt dışında çalışmalarım var. Bu yapıtları toplayarak kendime bir galeri açıyorum. International dil ingilizcedir. Umarım iyi anlamışsındır.. Git eleştirini yapıt üzerinden yap. Forum üyelerinin her şeyini eleştirme.

ByNovem

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
@ByNovem, ben sadece türkiyede çalışmıyorum. Yurt dışında çalışmalarım var. Bu yapıtları toplayarak kendime bir galeri açıyorum. International dil ingilizcedir. Umarım iyi anlamışsındır.. Git eleştirini yapıt üzerinden yap. Forum üyelerinin her şeyini eleştirme.
Vay canına atarın böylesi :D.Bu geneldi sırf sana değil.

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hadi canım hadi ! Haksız durumdasın diye atarlı genç muhabbetine döndün hemen.Yaptığın yorumun yapılan sanatla hiçbir alakası olmaması ne kadar üzücü bir durum değil mi canım ? :)
O değilde droshenin o yurt dışında çalışmasından anladıgım Türkler Harici dier adamlarada yardım ediyor bu yönden onu desteklemem Nedeni ise Bırak Türkiye gelişsin dier ülkeleri geliştirmeye gerek yok bence.

ByNovem

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kendimi eleştirdim ileri seviyede manyaklık,başlarını ne olursa olsun beğenmeme,yüksek ego,inanılmaz kin tutma.
2 konuda var ve 1 yıl önce açılmışlar ondan sonra düzelttim dikkat ederseniz.

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
O değilde droshenin o yurt dışında çalışmasından anladıgım Türkler Harici dier adamlarada yardım ediyor bu yönden onu desteklemem Nedeni ise Bırak Türkiye gelişsin dier ülkeleri geliştirmeye gerek yok bence.

Hayır yanlış bilgi.Sanırsam arkadaş PMC den yapı paylaşıyor sürekli bunu da paylaşacaklar.Arap Camiisi dese kimse anlamaz . Arabian Mosque denince herkes anlıyor genel bir dil.[DOUBLEPOST=1404250831,1404250764][/DOUBLEPOST]
Kendimi eleştirdim ileri seviyede manyaklık,başlarını ne olursa olsun beğenmeme,yüksek ego,inanılmaz kin tutma.
2 konuda var ve 1 yıl önce açılmışlar ondan sonra düzelttim dikkat ederseniz.

Tebrikler sen busun :) Doğru tespit ! Fazla uzatmayalım istersen . İyi sabahlar.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Dostum saçmalama.Türkiye kendi içindemi gelişecek ? Dış ülkelerde ''Bakın türk mimarlar neler yapıyor'' dedirtmedikce ne işe yarıyacak ?

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır yanlış bilgi.Sanırsam arkadaş PMC den yapı paylaşıyor sürekli bunu da paylaşacaklar.Arap Camiisi dese kimse anlamaz . Arabian Mosque denince herkes anlıyor genel bir dil.[DOUBLEPOST=1404250831,1404250764][/DOUBLEPOST]

Tebrikler sen busun :) Doğru tespit ! Fazla uzatmayalım istersen . İyi sabahlar.
Ama orda paylaşır Sonra O mapı Çalan Sağlam hub sunucular olabilir Bölece Onların Ülkesinden yapılmış sayılıyor Doğru Değilmi Ama?[DOUBLEPOST=1404250956][/DOUBLEPOST]
Dostum saçmalama.Türkiye kendi içindemi gelişecek ? Dış ülkelerde ''Bakın türk mimarlar neler yapıyor'' dedirtmedikce ne işe yarıyacak ?
Ben Mapı Çalıp kendi üstlerine geçirmesinler diyorum anlatmak istedigim bu.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Ama orda paylaşır Sonra O mapı Çalan Sağlam hub sunucular olabilir Bölece Onların Ülkesinden yapılmış sayılıyor Doğru Değilmi Ama?[DOUBLEPOST=1404250956][/DOUBLEPOST]
Sadece resimler var nasıl çalınabilir ? Sağlam bir hub sunucu çalıntı harita nasıl kullanabilir ?

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Diğer ülkeler gelişsin derken

Nasıl çalıcaklar anlatırmısın ? Çok merak ediyorum..

ByNovem

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1

Ya Allah aşkına cevap verin bana .Uyduruk bir oyunun, en az oynanan olduğu yerlerden biri olan türkiyede,bir forumun,bir üyesininin küp sanatı bölümünde açtığı konunun en fazla 40 kişinin hafızasında kalacağı bir yazı yüzünden saat 00:44 de bana laf atmanın hayatında bir olay değiştirmeyeceğini biliyorsun.Seni beni onları kimse hatırlamaz hatırlamayacak.Şimdi konu sahibine bir iyilik yapıp susuyorumki konuyu benimki gibi kitlemesinler.

Dipnot: Sanırsam yanlış anlaşılmış size gidin PMC de ismini türkçe yapın demiyoruz.Türk forumunda türkçe yapın diyoruz.

Son düzenleme: