『Arcenia』Hub | Mimar Alımları [Sadece Profesyoneller]

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Son düzenleme:

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Acaba sunucunuz ne tür bir sunucu?

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler, Açılış için ters giden bir şeyler olmaz ise ve mimarlarımız istikrarlı olur ise 25 Ağustos civarlarında bir tahminimiz var. Sunucumuz Hub olacak içeriği ise; SkyWars, BedWars, EggWars, SkyBlock, Creative, Akademi, Kit PvP, Murder, HerobrineChamber, MineStrike, Survival Games, Hunger Games, Survival, The Walls ve en önemlisi içinde bulunduğu rezil durumdan çıkaracağımız Factions'dır. Factions'ın lapisli kitlesinin de ciddiye alınması gerektiğini bu kitleyi yok saymamamız gerektiğini düşünerek ve bu kitleyi yönlendirmemizin önemli bir rol oynayacağını düşünerek Hard ve Easy olarak 2 ye böldük 2 farklı sunucu olarak hizmete geçireceğiz bu bağlamda amacımız artık bu ülkede "lapisli factions" sunucuların saçmalık olduğunu oyunculara gösterip zora teşvik edeceğiz zor dediğimiz ise zaten olayın özüdür aslında normaline zor demekteyiz zor dememizin sebebi ise olarak açıkcası diamond ve lapis dolu maden alanlarını görüp oynayan bu kitlenin görüşüne göre isimlendirmektir... Mevcut sunucu planlarımız bu şekilde olup sunucumuz yayınlandıktan sonra yeni oyunlar da gelecektir. iyi forumlar..

Bildiriminiz için teşekkürler, bunu biz de fark ettik ve dün bu arkadaşın başvurusunu bu sebepten dolayı değerlendirmedik.
Avatarı da değerlendirebilirsiniz.şu an değer kazanmaya başladı tekrardan.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Meşgul ettim kusura bakmayın.Ama son sorum acaba başvuru için terraform organik v.b yapılar atabiliyor muyuz?

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Meşgul ettim kusura bakmayın.Ama son sorum acaba başvuru için terraform organik v.b yapılar atabiliyor muyuz?
Atabilirsiniz ama büyük bir mimari yetenek gerektirmeyen konular olduğundan ve mimari yeteneğinizin terraform dan net algılanamayacağı için başvurunuzun değerlendirilmeyeceği ihtimali yüksek.

Son düzenleme:

NeonZone

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaç yıldır mimarsınız: Minecrafa başladığım zamandan 3ay sonra
Daha önce mimar takımlarında çalıştınız mı (Çalıştıysanız isimleri nedir?):SecretCave .
Yapılarınızdan birkaç resim: . Malesef şu an Laptopdayım resimlerim bilgisiyarda kaldı :(
Discord veya Skype adresiniz(Tercih Discord): Siz Discord söyleyin ben eklerim. #RoWTeeN......

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kaç yıldır mimarsınız: Minecrafa başladığım zamandan 3ay sonra
Daha önce mimar takımlarında çalıştınız mı (Çalıştıysanız isimleri nedir?):SecretCave .
Yapılarınızdan birkaç resim: . Malesef şu an Laptopdayım resimlerim bilgisiyarda kaldı :(
Discord veya Skype adresiniz(Tercih Discord): Siz Discord söyleyin ben eklerim. #RoWTeeN......
*Resim zorunludur.
*Bizim değil sizin Discord ya da Skype adresi vermeniz gerekmektedir.

*"Minecrafa başladığım zamandan 3ay sonra" Geçerli bir süre değildir ki biz sizin Minecraft'a ne zaman başladığınızı bilemeyiz.
#Bu Sebeplerden dolayıdır ki başvurunuz maalesef gerekli düzenlemeleri yapmadığınız sürece geçersiz sayılacaktır. İyi Forumlar.

aress_180

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kaç yıldır mimarsınız: 1.5.2 'den beri
Daha önce mimar takımlarında çalıştınız mı (Çalıştıysanız isimleri nedir?): NoMercy'nin ekibinde çalışmıştım o zamanlar Fırat abi vardı başımızda.
Yapılarınızdan birkaç resim: Bilgisayarımı formatladım maalesef yok ama deneyebilirsiniz. Ayrıca grafik tasarım ile profesyonel olarak ilgileniyorum belki yardımım dokunur. Ayrıca listede bekletirseniz beni yapıp 2 saat içerisinde resimleri gönderebilirim.
Discord veya Skype adresiniz(Tercih Discord): aress180 (Discord) #7803

Son düzenleme:

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Daha önce mimar takımlarında çalıştınız mı (Çalıştıysanız isimleri nedir?): NoMercy'nin ekibinde çalışmıştım o zamanlar Fırat abi vardı başımızda.
Yapılarınızdan birkaç resim: Bilgisayarımı formatladım maalesef yok ama deneyebilirsiniz. Ayrıca grafik tasarım ile profesyonel olarak ilgileniyorum belki yardımım dokunur. Ayrıca listede bekletirseniz beni yapıp 2 saat içerisinde resimleri gönderebilirim.
Resim şarttır ilk 4 kişiyi resimsiz denedik ve bu durumdan baya bi mağdur olduk.Walls çekip ev yapanından 15 dakikada sadece 2x5x5 spawn yapanına (hatta yapamayanına) kadar gördük ve 2.5 saatimiz heder oldu. Bu sebeptendir ki resim şart. Anlayışınız için teşekkürler iyi forumlar.

aress_180

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Resim şarttır ilk 4 kişiyi resimsiz denedik ve bu durumdan baya bi mağdur olduk.Walls çekip ev yapanından 15 dakikada sadece 2x5x5 spawn yapanına (hatta yapamayanına) kadar gördük ve 2.5 saatimiz heder oldu. Bu sebeptendir ki resim şart. Anlayışınız için teşekkürler iyi forumlar.

Yapılarınızdan birkaç resim: Eskiden flat mape evler yapıp haritayı siliyordum ve altlarına şehir dizaynı yapıyordum yarım kalan bir mapimden bulduğum ev arşivlerinden bir kaçı. Harddiskte buldum pcde yok maalesef :olgun:

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yapılarınızdan birkaç resim: Eskiden flat mape evler yapıp haritayı siliyordum ve altlarına şehir dizaynı yapıyordum yarım kalan bir mapimden bulduğum ev arşivlerinden bir kaçı. Harddiskte buldum pcde yok maalesef :olgun:

Yapınız kanımca yeterli olmasa da bir şans vermek amacıyla İletişime geçilmiştir.

Alımlar güncel olup devam etmektir henüz forum başvurularından alınan olmamıştır.

Son düzenleme:

_Alimert_12345

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kaç yıldır mimarsınız: 5 ay
Daha önce mimar takımlarında çalıştınız mı (Çalıştıysanız isimleri nedir?): bir skype grubunda vardım ama amotordük
Yapılarınızdan birkaç resim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Discord veya Skype adresiniz(Tercih Discord): Skype Alimert ÜNAL4278 ama Discordda kullanıyorum

Not: yalnız wg den hiç anlamam ama world editi komutlarını biliyorum

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kaç yıldır mimarsınız: 5 ay
Daha önce mimar takımlarında çalıştınız mı (Çalıştıysanız isimleri nedir?): bir skype grubunda vardım ama amotordük
Yapılarınızdan birkaç resim:

Discord veya Skype adresiniz(Tercih Discord): Skype Alimert ÜNAL4278 ama Discordda kullanıyorum

Not: yalnız wg den hiç anlamam ama world editi komutlarını biliyorum
Maalesef yapılarınız sizi seçmemiz için yeterli değil. iyi forumlar.