『Arcenia』Hub | Mimar Alımları [Sadece Profesyoneller]

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kaç yıldır mimarsınız: 4 YILDIR
Daha önce mimar takımlarında çalıştınız mı (Çalıştıysanız isimleri nedir?): BİR ARA legendcraftta çalıştım
Yapılarınızdan birkaç resim: bilgisayar format attı gitti tüm buildler
Discord veya Skype adresiniz(Tercih Discord):mlsf Discord yok skypem:yusufgaming9
Bu tarz bahaneleri kabul etmemekteyiz yapılarınızdan görseller şart.

NaughtyBoo

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kaç yıldır mimarsınız: 2 - 3
Daha önce mimar takımlarında çalıştınız mı (Çalıştıysanız isimleri nedir?): Kendi Serverime Kurucu Bazı Serverlerde Rehber Moderator Pluginer Olarak Çalıştım Ama Builderliği Sadece Kendi Serverimde Yaptım Vede RealDawn Adlı Serverde Kendi Serverim 2 Senedir Açıktı
Yapılarınızdan birkaç resim: ALTTA
Discord veya Skype adresiniz(Tercih Discord): SKYPE : facebook:100003760031906
Bu Arada Spawnı 3 Kişiyle Beraber 2 Hafta Süreyle Yaptık Tek Yapmam Çok Uzun Sürebilridi

Cevabınızı Bekliyorum

Ekli dosyalar

• 2017-08-14_13.45.14.png
    2017-08-14_13.45.14.png
    407 KB · Görüntüleme: 461
  • 2017-08-14_13.44.46.png
    2017-08-14_13.44.46.png
    777.2 KB · Görüntüleme: 237

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kaç yıldır mimarsınız: 2 - 3
Daha önce mimar takımlarında çalıştınız mı (Çalıştıysanız isimleri nedir?): Kendi Serverime Kurucu Bazı Serverlerde Rehber Moderator Pluginer Olarak Çalıştım Ama Builderliği Sadece Kendi Serverimde Yaptım Vede RealDawn Adlı Serverde Kendi Serverim 2 Senedir Açıktı
Yapılarınızdan birkaç resim: ALTTA
Discord veya Skype adresiniz(Tercih Discord): SKYPE : facebook:100003760031906
Bu Arada Spawnı 3 Kişiyle Beraber 2 Hafta Süreyle Yaptık Tek Yapmam Çok Uzun Sürebilridi

Cevabınızı Bekliyorum
İletişime geçilmiştir.

Kyalun

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Majoras mimar ol dediydi olmak istedim ama nedense sunucuya gireceğimde eklenmemişim, ya madem gelmemi istiyorsun(uz) niye böyle yapıyosunuz 2. defa oldu bi daha da gelmem artık

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@Majoras mimar ol dediydi olmak istedim ama nedense sunucuya gireceğimde eklenmemişim, ya madem gelmemi istiyorsun(uz) niye böyle yapıyosunuz 2. defa oldu bi daha da gelmem artık
Mimar ol demiş ama mimar değilsin, başvurun yok, böyle bir durumdan haberim yok sonuç olarak sunucuya girebilecekler listesinde ekipten olmayan kim var ise silerim.
Periyodik olarak da bunu tekrarlarım çünkü sürekli ekipten birilerinin arkadaşları vs. geliyor tanımadığımız kişiler geliyor bazıları geliyor boş muhabbet yapıyor ekip içerisindeki bazı arkadaşların rahatsızlığına yol açıyor, en önemlisi tanımıyoruz güvenemiyoruz dolayısıyla da böyle bir politika uyguluyoruz.
Anlayışınız için teşekkürler, iyi forumlar.

Kyalun

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mimar ol demiş ama mimar değilsin, başvurun yok, böyle bir durumdan haberim yok sonuç olarak sunucuya girebilecekler listesinde ekipten olmayan kim var ise silerim.
Periyodik olarak da bunu tekrarlarım çünkü sürekli ekipten birilerinin arkadaşları vs. geliyor tanımadığımız kişiler geliyor bazıları geliyor boş muhabbet yapıyor ekip içerisindeki bazı arkadaşların rahatsızlığına yol açıyor, en önemlisi tanımıyoruz güvenemiyoruz dolayısıyla da böyle bir politika uyguluyoruz.
Anlayışınız için teşekkürler, iyi forumlar.
Keşke bunu ilk baştan söyleyemiyor muydun ve bana başvuru yapman gerek gibisinden bir şey denmedi neyse bi başvuru yapayım bakalım

Kaç yıldır mimarsınız:1.5
Daha önce mimar takımlarında veya büyük sunucularda çalıştınız mı (Çalıştıysanız isimleri nedir?):Evet çalıştım, TeamSonary ve Olympos - 'Cımıcık' da Harmony Blocks
Discord veya Skype adresiniz(Tercih Discord): Discord | Kyalun #4941
Yapılarınızdan 3 farklı görsel:

Yapı projem olmadığı için resim yoq

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Keşke bunu ilk baştan söyleyemiyor muydun ve bana başvuru yapman gerek gibisinden bir şey denmedi neyse bi başvuru yapayım bakalım

Daha önce mimar takımlarında veya büyük sunucularda çalıştınız mı (Çalıştıysanız isimleri nedir?):Evet çalıştım, TeamSonary ve Olympos - 'Cımıcık' da Harmony Blocks

Maalesef, biome konusunda bir değerlendirmeye alamayız.