Arkadaslar bot koruma için plugin!

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayrıca spam yaparak ta çökertiyorlar, tamamen başarıyı çekemeyenlerin işi bot atmak.
Botlara karşı en İYİ koruma online mode yi açmaktır başka tam koruma imkansız.
AntiBotultra çok iyi sunucuda 2-3 dk kalanları whiteliste alıyo bot attılarmı sunucu whiteye giriyo o swde kalanlarda whiteliste dahil oluyo :)

Procon1337

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AntiBotultra çok iyi sunucuda 2-3 dk kalanları whiteliste alıyo bot attılarmı sunucu whiteye giriyo o swde kalanlarda whiteliste dahil oluyo :)
Çok güçlü botlar var 10 saniyede 1000 kişi sokabiliyorlar, yani antibotultra farkedene kadar sunucu çökebilir veya tıkanabilir tıkanırsa da antibotultra işleme geçene kadar baya zaman geçer.

Procon1337

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bnim bldigim sadece deathbot var dedigin gibi botlara hiç rastlamadım :)
Yahu zaten Türkiyedeki saçma sapan sunuculara saçma sapan ergenler bot atıyor, bir ip ban çözüyor özür dilerimların yaptığı şeyi.
Ha birde bugünlerde anasını satıyım herkes DDoS çu olmuş çıkmış. İnternetlerinin portu doluyor o servere giremiyorlar çökerttiklerini zannediyorlar ergenler.
Yani Türkiyede atılabilecek DDoSlardan korkulmaz 16Mbit internet 0.6 mbit upload çıkışı var 0.6mbit ile hiçbir şey yapamaz.
Ben vaktinde internet yavaşlayınca kendi modemime atardım restart atsın diye baya üşenirdim birde 100Mbit porttan çıkıyor ya modeme kadar işte o sayede direkt force restart atardı.

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yahu zaten Türkiyedeki saçma sapan sunuculara saçma sapan ergenler bot atıyor, bir ip ban çözüyor özür dilerimların yaptığı şeyi.
Ha birde bugünlerde anasını satıyım herkes DDoS çu olmuş çıkmış. İnternetlerinin portu doluyor o servere giremiyorlar çökerttiklerini zannediyorlar ergenler.
Yani Türkiyede atılabilecek DDoSlardan korkulmaz 16Mbit internet 0.6 mbit upload çıkışı var 0.6mbit ile hiçbir şey yapamaz.
Ben vaktinde internet yavaşlayınca kendi modemime atardım restart atsın diye baya üşenirdim birde 100Mbit porttan çıkıyor ya modeme kadar işte o sayede direkt force restart atardı.
Ballonnn var :D su balon atanların eline güzel bi balon verelim bence yaşlarına uygun :D

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bot yiyince p4 lerini giyip lapisin altına saklanırlar bir şey olmz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ne alaka altı üstü auhtme mysqle bağlancak siteye query ile çekilecek
Hımm yeni acılmıs bir sunucu için site almak authmee yi mysqlye baglamak bence bunlar büyük bir sunucunun işleri dostum zaten yeni sunucu acmıs biri asla authmeyi mysqlye baglamayı bilmiyordur diye düşünüyorum :)