Arkadaslar Buyuk bir fikrim var Destege ihtiyacim var

yey000

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1500 yeterde artar bile domain alıcan web alanı alıcan birkaç coderla sitenin tasarımını falan hallediceksin eğer bulamazsan bile max 300 tlye yapan kişi olur 500-600 TL max tutar ve çokta iyi olur

Afory

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Bu tarz WebTV işlerine bende girmeyi bende planlıyordum.Ancak kendi gücümle araştırmaya başladıktan sonra bu işten biraz korkmaya başladım ve bıraktım.Korkmak derken yapamaz iseniz zaten tüm emekler boşa gidecek.WebTV kuracağınızdan dolayı çok izleyici çekebileceğinizi zannetmiyorum.Çevreniz geniş olmalı, Sosyal Medya'da oyunlarla ilgilenen ve çok takipçisi olan tanıdığınız olmalı ve bu kişiler sizlere destek vermeli.Çevrenizde ünlü kişiler var ve bu kişiler sizlere destek vereceklerse ilk aşamada İzleyici sıkıntısı çekeceğinizi düşünmüyorum.

Daha sonrasında Ekip kurmanız gerekiyor.Bu işler 2-3 Kişiyle işlemez.Kanalınızı güncel tutmanız gerekiyor.Güncelden kastım yayın akışınız güncel ve o gün gündemde gerçekleşmiş 'Oyun haberleri,eSpor haberleri'ni izleyicilere aktarmanız gerekiyor.Her gün belirli saatlerde izleyicilere aktrılacak yayın akışınız olması gerekiyor.Bunlar Oto yayınlar olabilir, canlı yayınlar olabilir.Ancak Canlı yayınlar izleyiciye daha çok zevk veriyor.İzleyicilerde birlikte yayın ilerlediği için.

Bunlada bitmiyor.Websitenizin kendine özgü bir teması olması gerekiyor.Bunun yanıda kanalınıza özel logo yaptırmanız,Kanalınızda programlara özel reklamlarda göstereceğinizden dolayı reklamlar yaptırmanız gerekiyor.Tabi birde hatırlmayı unuttuğum bir şey var.Altyapınızın sağlam olması gerekiyor.WebTV yayını yapacağınızdan dolayı Slot sayısı olacaktır elbet.Ancak tanıdığım bir firma var.İletişime geçerseniz profesyonel hizmet alabilirsiniz.

Anlayacağınız bu işe başlamadan önce gönüllü olmanız gerekiyor ki bu tarz şeyleri başarabilmeniz gerekiyor.Baze.TV mesela şu an çok güncel.Turnuva yayınları yaparak güncelliğini koruyor ve izleyici sıkıntısı çekmiyor.Gün geçtikçe daha çok izleyici kapasitesi artıyor.

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Web sitesi tasarımı zor değil ben bile yazarim
Tasarımda gerekirse yardımcı olurum fakat asıl sorun o alt yapıyı sistemi kurmakta. Aslında yapabilecek birini tanıyorum ama yaparmı bilemem sormak lazım. ben konuşurum ama şu an uyumuştur. sen @Umayy 'la forumdan irtibata gec ben yarın yüzyüze konusurum.

yey000

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tasarımda gerekirse yardımcı olurum fakat asıl sorun o alt yapıyı sistemi kurmakta. Aslında yapabilecek birini tanıyorum ama yaparmı bilemem sormak lazım. ben konuşurum ama şu an uyumuştur. sen @Umayy 'la forumdan irtibata gec ben yarın yüzyüze konusurum.
Bu altyapı yi yapan bir şirketle görüştüm ben ama birde siz dediginiz kisye sorarsanız memnun olurum

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu altyapı yi yapan bir şirketle görüştüm ben ama birde siz dediginiz kisye sorarsanız memnun olurum
Konuştum.
Sunucu için eklenti yazmakla meşgul olduğu için yapamayacağını söyledi. Eğer yapamadıkları bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım dedi.

En iyi cevaplar
0
reklam felan yapmak değil amacım ama yazını okuyunca şu aklıma geldi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
onlarında yayın akışında pintipanda felan çıkıyor aynı dediğin gibi her saat başka biri

yey000

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
reklam felan yapmak değil amacım ama yazını okuyunca şu aklıma geldi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
onlarında yayın akışında pintipanda felan çıkıyor aynı dediğin gibi her saat başka biri
Ama 2 gün yayın var tamam benin bahsettigimde 7 24 yayın olcaj bir kack gün canlı yayın yani belli bir yayın akışı olacak ayıbı tv kanalı gibi.