alpersoylu
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
verecektim verdim tamam iyiydi biliyordu iyi hoş! ama salak baya bi yeri tnt yapmış ve patlatmış server ikidebir gg oluyor kısa ve öz bir şekilde nasıl düzeltirim??
saol ama nitrado.net kardeşimSana Ufak Bir Ders ; Eğer AxiTR ise Sunucu'lar Bölümün'den Sunucu'yu Yedekleye Tıkla Ve En Eski Hangisiy'se Onu Kur He Bide ; Server'i Stoplamayı Unutma ![DOUBLEPOST=1427960575,1427960535][/DOUBLEPOST]inşALLAH AxiTR'Dir.[DOUBLEPOST=1427960605][/DOUBLEPOST]Yardım'cı Olduysam Ne Mutlu BANA
![]()
öyle yapıcam ama arkadaşım bana bildiklerini gösterdi mimariside güzeldi aldım ben fazla warpları temizlerken bende yapayım dedi ve heryeri tntledi bende yapma sil dedim sildirdim sanıyordum silmemiş şimdi bir şey olmuş ve her dakka patlıyor panelden açıyorum baya oyuncu ve vip kaybettim şu an[DOUBLEPOST=1427970899,1427970785][/DOUBLEPOST]şu an baktım ve heryer gitmiş spawn yok warpları geziyorum beyler bi bilgisi olan varmı admin alıcam oplu olarak please?Konu başlığındaki salak kelimesi pek hoş olmamış, sunucunda tnt ve lav engelleyici plugin bulundurmalısın.
ve tavsiyem yetkili seçerken, başvuru formu ile seç.