Arkadaşlar faction serverimde bir salak kişiye admin verecekti.....

alpersoylu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
verecektim verdim tamam iyiydi biliyordu iyi hoş! ama salak baya bi yeri tnt yapmış ve patlatmış server ikidebir gg oluyor kısa ve öz bir şekilde nasıl düzeltirim??

Erenkorowakurwa

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana Ufak Bir Ders ; Eğer AxiTR ise Sunucu'lar Bölümün'den Sunucu'yu Yedekleye Tıkla Ve En Eski Hangisiy'se Onu Kur He Bide ; Server'i Stoplamayı Unutma ![DOUBLEPOST=1427960575,1427960535][/DOUBLEPOST]inşALLAH AxiTR'Dir. :)[DOUBLEPOST=1427960605][/DOUBLEPOST]Yardım'cı Olduysam Ne Mutlu BANA :)

alpersoylu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sana Ufak Bir Ders ; Eğer AxiTR ise Sunucu'lar Bölümün'den Sunucu'yu Yedekleye Tıkla Ve En Eski Hangisiy'se Onu Kur He Bide ; Server'i Stoplamayı Unutma ![DOUBLEPOST=1427960575,1427960535][/DOUBLEPOST]inşALLAH AxiTR'Dir. :)[DOUBLEPOST=1427960605][/DOUBLEPOST]Yardım'cı Olduysam Ne Mutlu BANA :)
saol ama nitrado.net kardeşim :( salak gerzek işte biliyor diye aldım bi *** bildiği yokmuş..

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu başlığındaki salak kelimesi pek hoş olmamış, sunucunda tnt ve lav engelleyici plugin bulundurmalısın.
ve tavsiyem yetkili seçerken, başvuru formu ile seç.

alpersoylu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Konu başlığındaki salak kelimesi pek hoş olmamış, sunucunda tnt ve lav engelleyici plugin bulundurmalısın.
ve tavsiyem yetkili seçerken, başvuru formu ile seç.
öyle yapıcam ama arkadaşım bana bildiklerini gösterdi mimariside güzeldi aldım ben fazla warpları temizlerken bende yapayım dedi ve heryeri tntledi bende yapma sil dedim sildirdim sanıyordum silmemiş şimdi bir şey olmuş ve her dakka patlıyor panelden açıyorum baya oyuncu ve vip kaybettim şu an[DOUBLEPOST=1427970899,1427970785][/DOUBLEPOST]şu an baktım ve heryer gitmiş spawn yok warpları geziyorum beyler bi bilgisi olan varmı admin alıcam oplu olarak please? :([DOUBLEPOST=1427974268][/DOUBLEPOST]we wg bilen varmı beyler? :(