Arkadaşlar Minecraft da en tırstığınız yaratık hangisidir

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
ona yemmi oldun? yem olduysan kaç defa?

Eh o kadar değil Bir keresinde o gizli kütüphanelerden bulmuştum end portal olan bu ne lan diye atladım karşıma çıktı direk kafa atttı öldüm sonra bir sw de admini takip ediyordum bayaa item kasmıştım yavş** enderdragon spawnladı direk kafa yedim itemler gitti filan öyle :'(

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Eh o kadar değil Bir keresinde o gizli kütüphanelerden bulmuştum end portal olan bu ne lan diye atladım karşıma çıktı direk kafa atttı öldüm sonra bir sw de admini takip ediyordum bayaa item kasmıştım yavş** enderdragon spawnladı direk kafa yedim itemler gitti filan öyle :'(
sw aç konuşma başlattan sürüm ve ip gönder birlikte intikam alalım :) 10 kere enderdragon öldürdüm hemde kolayca hemde survivalda[DOUBLEPOST=1384461395,1384461079][/DOUBLEPOST]ve tek başıma

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaratıklardan korktuğum yok ama lapisli serverlere alerjim var.

Ender_player

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim creeper değil creeper neymiş bi tokat çakarım uslanır :D iskelet çünkü çok gıcık ve ben farketmeden sessizce bana ok atıyo yaramaz >:([DOUBLEPOST=1384459961,1384459902][/DOUBLEPOST]
herobrine pluginli sw aç birlikte görek kim herodan korkuyomuş kim korkmuyomuş ? ha ne dersin ?

HErobrineyi hiç görmedim ben korkulmaz hero dan