TheSunLight
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Koyundan Korkarim; Bole Bi Dokunuyon Sizofren Gibi Kosuyo ,Sana Endermandan Korkunc Bakiyo,
Cok Urpertici Degilmi!?!?
Ben Yolladim Mesaji Bisey Kullanarak Sizede Begenmek Duser Mesaji...
Koyundan Korkarim; Bole Bi Dokunuyon Sizofren Gibi Kosuyo ,Sana Endermandan Korkunc Bakiyo,
sesli güldümKoyundan Korkarim; Bole Bi Dokunuyon Sizofren Gibi Kosuyo ,Sana Endermandan Korkunc Bakiyo,
ona yemmi oldun? yem olduysan kaç defa?[DOUBLEPOST=1384460482,1384460429][/DOUBLEPOST]tabii ki de enderdragon onunla çok kötü anılarım var :'(
ya tapatalk çok moda oldu yaa bende kullansammı ?Bikere En Korkuncu Koyun Taaammmiiiii......
ona yemmi oldun? yem olduysan kaç defa?
sw aç konuşma başlattan sürüm ve ip gönder birlikte intikam alalımEh o kadar değil Bir keresinde o gizli kütüphanelerden bulmuştum end portal olan bu ne lan diye atladım karşıma çıktı direk kafa atttı öldüm sonra bir sw de admini takip ediyordum bayaa item kasmıştım yavş** enderdragon spawnladı direk kafa yedim itemler gitti filan öyle :'(
sv kapandı çoktan 1.8.1 serveriydi galbiba tam hatırlamıyorumsw aç konuşma başlattan sürüm ve ip gönder birlikte intikam alalım10 kere enderdragon öldürdüm hemde kolayca hemde survivalda
niyeYaratıklardan korktuğum yok ama lapisli serverlere alerjim var.
XXspider_yasinXX sorsun diye töbe yarrabi git işine
bidahakine rapor ederim kırıcı söz kullanmaktanXXspider_yasinXX sorsun diye töbe yarrabi git işine
Forum kurallarını hiç okudun mu ^^bidahakine rapor ederim kırıcı söz kullanmaktan
benim creeper değil creeper neymiş bi tokat çakarım uslanıriskelet çünkü çok gıcık ve ben farketmeden sessizce bana ok atıyo yaramaz >
[DOUBLEPOST=1384459961,1384459902][/DOUBLEPOST]
herobrine pluginli sw aç birlikte görek kim herodan korkuyomuş kim korkmuyomuş ? ha ne dersin ?