Arkadaşlar Mod ve Pluginli Server Açıcam Gel İçeri

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz zamanında modlu sunucu açtık hatta özel bi mod paketide değildi voltz'du ,adamlar onu indirmeyi bile bilmiyorlardı.senin özel paketini indirmeler sunucuya girmeler falan bence zor biz zamanında 500'e yakın par harcadık.çok çabuk sıkılıyor millet.

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
UcanKofte :D önerin için sagul zaten video çekicem 2 adet video koyacam konu açarsam başına birinci video mod yükleme forge yükleme olcak 2 ciside PC sinde ramı az olanlar için kasma sorunlarının çözümünü göstercem birde MOD paketinin ismini V1 yapıcam eger yeni sürümü gelirse onu nasıl yükleyeceklerinide gösterecegim :D
yani kafamda plan çok + avantajım hem pluginli hemde modlu olması bence ilgi artacaktır zaten forumdanda anlaşıldıgı gibi bircok arkadaşımız modları seviyor onlar gelse yeter :D[DOUBLEPOST=1439545017,1439544847][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Söylemeyi Unuttum Birde Futbol-Basketbol-Tenis Gibi Çok Güzel Oyunlar Getirecegim :D Oyunda Sıkılmadan Top Oynayın Basketbol Oynayın :)

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Kovalski Sen Mc deki Bütün Modları Biliyormusun bence Hayır benim bilmememde gayet normal demi o yüzden ne işe yaradığını yazarsan araştırma gereyi duymadan cevap veririm anladınmı bu yüzden bu kuralı koydum

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Kovalski Sen Mc deki Bütün Modları Biliyormusun bence Hayır benim bilmememde gayet normal demi o yüzden ne işe yaradığını yazarsan araştırma gereyi duymadan cevap veririm anladınmı bu yüzden bu kuralı koydum

Modlu server açıcaksan en azından var olan üç beş modpack'e bakar insan. Thaumcraft, Thermal Expansion FTB'deki 1-2 modpack hariç hepsinde var. Hatta nispeten yeni olan Botany bile nerdeyse her modpackde var. Beraber çalışmayacak bir sürü mod var vesaire.

Tutmaz modlu factions bu arada. Thaumcraftla wardladınmı faction falan kalmıyor. Nerdeyse bütün teknoloji modlarında nuke var koydunmu yallah tazyik. Kafayı yorma böyle şeylere.

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Mr_TeneKe ooo seni görmek ne güzel :D MrTeneKe Biraz Moral Verin Ya Yapassın Felan Demeyin Olumsuz Şeyler Söylemeyin
En Önemli Gelişmeyi Yaptım Mod-Plugin Jar Buldum Suanda Modlarla Pluginler bir Arada çalışıyor ve 0 sıkıntı suanda yapılara başlıyorum çok süper server bekliyor sizi :D

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Mr_TeneKe ooo seni görmek ne güzel :D MrTeneKe Biraz Moral Verin Ya Yapassın Felan Demeyin Olumsuz Şeyler Söylemeyin
En Önemli Gelişmeyi Yaptım Mod-Plugin Jar Buldum Suanda Modlarla Pluginler bir Arada çalışıyor ve 0 sıkıntı suanda yapılara başlıyorum çok süper server bekliyor sizi :D

Boşa moral vermek huyum değildir ama yapabilip 2 hafta ayakta tutabilirsen şaşırırım öyle diyim. :D

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Mr_TeneKe :D 2 hafta deil 2 ayda ayakta kalır merak etme :D Yıkılmaz Tahtımız Bizim[DOUBLEPOST=1439558391,1439558238][/DOUBLEPOST]Bu Gün ve ya yarın konu açarım resimleride gösteririm görürsünüz

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D Tabikide :D Şaşırtcam sizi merak etmeyin :D[DOUBLEPOST=1439558817,1439558782][/DOUBLEPOST]plugin ustasıyım zaten pluginler bitti modları indirdim 20 - 30 tane tek tek deneyecem çalışmayanları silcem