Arkadaşlar Mod ve Pluginli Server Açıcam Gel İçeri

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 güne felan açarız tabi beta olarak baktık bug sorun yok resmi olarak açılırız 1 haftaya

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni eklenen modlari sayayim
* Futbol,Basket,Tennis Gibi Oyunlar Ekledik
* Kanat (Peri,Ejderha,Kelebek) gibi kanatlar eklendi
*Beyaz Eşşa modu buz dolabı çamaşır makinası ve bor çok eşşa eklendi
*Gemiler Gerçekci Gemiler eklendi
* tren ve vagon eklendi fakat biraz sorun var çözersek kalıcı olacaktır
* 50 ye yakın zırh ekledik bunları para,canavar,maden,köylü-takas dan ve marketten alabilirsiniz
* Animasyon ekledik daha gerçekci koşma kılıç vurma gibi ozellikler daha güzel hale getirdik
* Hayvan Canavar oyuncu canlari gosteren tablo ekledik
* yeni build sistemi (BuildCraft modu) ekledik
* oyuna 100 den fazla yaratik ekleyecegiz
* Yeni Cevher Maden modu ekleyecez (Bildiginiz Varsa Söyleyin)
* Pet modu (Köpek,dost karakter,mini petler) ekledik bu petlerin bir bölümünü vipler alacak viplere özel olcak
* birde 9 slot var normalde eşşa kodugumuz bölüme 9 bölüm daha ekledik
( kullanımı 2 kere 1 e basarsan 10 slota geçer resimler ekleyince daha iyi anlarsınız)
* Yeni tabelalar elmas,demir,zumrut gibi tabelalar ekledik
* viplere özel bütün moblara dönuşme skin değiştirme kulak,kuyruk,kanat,ayak mesela yılan ayağı yada örümcek gibi ayaklar bor çok şey ekleyebilir birde kilosunu boyunu ayarlayabilir :)
* Yeni Ağaçlar ekledik yaklaşık 30 adet agaç türü ekledik
ARKADASLAR BU İLK V1 SÜRÜMDE OLACAK EKLENTİLER BUNLAR GÜNCELLEME GELDİKCE SİLİNİP BAŞKA BİR EKLENTİ YÜKLENEBİLİR SUANDA GÜZEL EKLENTİLERİ TOPLAMAYA DEVAM EDİYORUZ BİRDE SORULAR GELİYOR BOR ÇOK İTEM TEK ATSBİLİYOR BUNLARI BİZ -BANİTEM PLUGİNİ İLE KALDIRIYORUZ O YUZDEN OYUN AKIŞINI BOZAN İTEMLER KALDIRILIR

Mod ların 80% tamamlandı lütven güzel modlar varsa söyleyin gözden geçirip yukleriz .
Birde Modlardaki bildiğiniz buğları soylerseniz onlem alabiliriz sevgilerimle AdnanRS

Orsa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Biraz amatörlük sezdim ama, açarsan neden oynamayalım.

Orsa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yani, konu düzenine, yaptığın imla hatalarına, sunuculardan-serverlar'dan-modlardan anlamıyormuş gibi gözükmene bakılırsa, seni tanımayan biri olarak sadece server açmaya heves etmiş birinin amatörce çabasını görebildim fakat her zaman önyargılı yaklaşmamak gerekildiğine inanırım, umarım iyi olaylar başarırsın, yardıma ihtiyacın olursa mesaj atabilirsin.

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
teşekkürlerde imla hatalarım tabletten yazdıgım için biraz eriniyorum basılı tutmaya o yüzden yoksa yani pek hata yapmam
yardımcı olacağın konular var tabi

bazı modlarım eksik bildigin varsa yazarsan sevinirim
Mesela
Biraz İşe Yarar Modlar Söylersen Mesela Oyuna Zevk Katacak örnek verirsek elektrik modu gibi hem zevkli hem çaba gerektiren mod olsun

Orsa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Galacticraft yüklersen hoş olabilir, toplu uzay çıkarmaları falan olur. :D

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@fyreUK :D 20 ye yakın yeni cevher var ne yapayım lapisi ben :D[DOUBLEPOST=1439655986,1439655932][/DOUBLEPOST]tek bir sorunum kaldı itemlere permissions ekleme eger bulursam çok süper olcak[DOUBLEPOST=1439656017][/DOUBLEPOST]skript istemiyorum plugin olursa ve anlatımı olursa güzel olr :D

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Flans mod 2. dünya savaşı silahları mermileri uçakları tankları arabaları var ama boyutu büyük olabilir.