Arkadaşlar Premium olmadan kendi yaptığımız skini kullanmamızın bir yolu varmı ?

chanel543

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Premium olmadan kendi yaptığımız skini kullanmamızın bir yolu varmı ?

Y

Yakup_67

Ziyaretçi
Multiplayerde kullanamassın ama tek oyunculuda[ingilizcesini unuttum :S] kullanabilirsin.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
arkadaşında dediği gibi bir texture pack bul içindeki char.png yi silip istediğin skini ekle tek kişilikte kullanırsın çok oyunculudada kullanırsın fakat sadece sende görünür ve bütün steveler o skinle olur :D

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1.5.2 oyna onda multidede survivaldede istediğin skini yapabiliyordun

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Oyunu aldığın zaman sunucu senin görüyor sunucular oyuna bağlı kısaca cevap sana.
Senin bilgisayarında oyuna girdiği zaman oyun istemci görevi görüyor.
İstemci Oyunu kendisi olur. oyunu üzerinde bir değişikli yaparsın o ayrı bir şey fakat bir skin yüklersen sunucuya bağlanma gerekir
Hesap sayesinde = Oyunada Skin yükleme = Hesap Kontrol = istemci bilgi yollar = Sunucu(Server) Mojang. skin değiştirdiğin görür ve skin artık herkese açık bir şekilde gözükür
Bunu okuyup anlamadın ise
Yok Öyle bir şey kısaca cevap sana kardeşim :)

Son düzenleme:

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşında dediği gibi bir texture pack bul içindeki char.png yi silip istediğin skini ekle tek kişilikte kullanırsın çok oyunculudada kullanırsın fakat sadece sende görünür ve bütün steveler o skinle olur :D
haklısın ama yeni güncelleme ile o alex.png ve steve.png olarak değişti. Char.png yok yani :D

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Evet ben bir kere yapmıştım multiplayer da benim skinim diğer oyuncularda da oluyordu. :)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunu aldığın zaman sunucu senin görüyor sunucular oyuna bağlı kısaca cevap sana.
Senin bilgisayarında oyuna girdiği zaman oyun istemci görevi görüyor.
İstemci Oyunu kendisi olur. oyunu üzerinde bir değişikli yaparsın o ayrı bir şey fakat bir skin yüklersen sunucuya bağlanma gerekir
Hesap sayesinde = Oyunada Skin yükleme = Hesap Kontrol = istemci bilgi yollar = Sunucu(Server) Mojang. skin değiştirdiğin görür ve skin artık herkese açık bir şekilde gözükür
Bunu okuyup anlamadın ise
Yok Öyle bir şey kısaca cevap sana kardeşim :)
yazar burada ben zekiyim hadi dağılın demek istemiş.

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bak kardeşim. ben gittim 2 hafta nakliyat işinde çalıştım. günlük 70 liradan. 4 tane hesap aldım. geri kalan parayı yedim. sen gitsen eğer 18 yaşından küçük değilsen git bi nakliyatçıya. 1 gün çalış. git premium al hiç uğraşma